چرا بعضی قهوه‌ها شیرین تر هستند؟

چرا بعضی از دانه‌های قهوه‌ها شیرین تر از انواع دیگر هستند. برای رسیدن به پاسخ به این پرسش مطلب زیر را بخوانید.

پایگاه اطلاع رسانی نوش آنلاین: در برداشت دیرهنگام گیلاسها قهوه بعد از رسیده شدن هم روی درخت می مانند و این ماندگاری طولانی روی درخت باعث می شود شکری که درون پالپ میوه وجود دارد از طریق خاصیت اسمز وارد هسته شود و در نتیجه قهوه شیرین تر شود ، اضافه بر این گیلاسهایی که تحت تاثیر پوسیدگی ملایم قرار می گیرند زنجیره های قندیشان شکسته شده (دی ساکاری ، پلی ساکارید) و منبع قندی بالاتر و طعم شیرین تری خواهند داشت.

ثبت شده در سایت پایگاه اطلاع رسانی صنعت نوشیدنی نوش آنلاین کد خبر 40970 و در روز پنج شنبه ۲۰ تیر ۱۳۹۸ ساعت ۱۳:۴۷:۲۹
https://noushonline.ir