پایگاه اطلاع رسانی نوش آنلاین آب کدو حلوایی یکی از خوشمزهترین نوشیدنیهای موجود است که از خواصی خاصی برخوردار است. برای افرادی که از سنگهای کلیه و سنگ کیسه صفرا رنج میبرند، مصرف روزانه آب کدو حلوایی به مدت ۱۰ روز پیشنهاد میشود، در طی این دوره کافی است هر روز ۳ مرتبه و در هر وعده نصف لیوان آب این میوه را میل کنید.
با نوشیدن یک لیوان عصاره کدو حلوایی با بیماری صبحگاهی (تهوع، بدحالی، بیحالی) که بخصوص در میان زنان باردار شایع است خداحافظی کنید.
توصیه پزشکان برای نوشیدن آبمیوه کدو حلوایی به بیماران مبتلا به هپاتیت ویروسی سابقه دیرینهای دارد.
مواد فعال بیولوژیکی موجود در این عصاره همانند یک پاککننده طبیعی کبد عمل میکند. آبمیوه کدو حلوایی، قادر به پاکسازی مواد زائد تجمع یافته در رگها است و بهطور خیلی موثری احتمال بیماری و حمله قلبی را کاهش میدهد. محتوای آنتیاکسیدانی بالای این عصاره نیز مانع از خشک شدن و سخت شدن دیواره رگها میشود.
کدو یکی از بهترین گزینهها از خانواده سبزیجات برای شروع تغذیه تکمیلی کودکان است شما از ۶ ماهگی میتوانید این خوراکی ارزشمند را در برنامه غذایی کودک عزیزتان بگنجانید.
متخصصان میگویند، به خاطر ذخایر ارزشمند غذایی، مصرف آن سبب افزایش سیستم ایمنی کودکان میشود.
چگونه میتوانیم کدو حلوایی را انتخاب و نگهداری کنیم؟
کدو حلوایی در اشکال مختلف، اندازهها و رنگها موجود هستند.آنها می توانند تا ۱۰۰ پوند رشد کنند اما کدو حلواییهای کوچک با گوشت ترد و رنگ آتشین برای مصرف مناسب هستند. اولین قدم این است که ساقه اش را چک کنید. ساقه را فشار دهید تا مطمئن شوید که محکم و سفت وصل شده است. ساقه نرم نشان می دهد که کدو حلوایی تازه نیست. کل کدو حلوایی را برای نقاط نرم بررسی کنید و اگر هر نقطه نرمی پیدا کردید، سراغ بعدی بروید. تا جایی که به رنگ مربوط میشود، باید یکنواخت باشد. تکههایی از رنگ سبز نشان میدهد که این کدو حلوایی برای انتخاب مناسب نیست و احتمال دارد که خوب رسیده نباشد.
شکل کدو حلوایی به اولویت شخصی شما بستگی دارد. کدو حلواییهایی را که عاری از لکه ها، کبودیها و نقاط هستند را انتخاب کنید چون ممکن است سبب شوند کدو به سرعت فاسد شوند. از نزدیک به پایین کدو حلوایی را نگاه کنید. کپک در کدو حلوایی نشان میدهد که در حال حاضر در حال پوسیدن است و حشرات شروع به خوردن کدو حلوایی کردهاند. کدو حلوایی باید کوچک و سنگین باشند چون گوشت ترد و خوش طعمی دارند.