داستان جالب نامگذاری انواع قهوه کنیا

نامگذاری در صنعت قهوه هم حکایت خاص خودش را دارد از جمله درباره قهوه کنیا.

کد خبر : 43390 تاریخ انتشار:۱۳۹۸/۰۶/۱۸ - ۱۵:۳۳

پایگاه اطلاع رسانی نوش آنلاین: محبوب ترین و با ارزش ترین دانه های قهوه کنیا SL-28 و SL-34 هستند. این نام گذاری روباتیک مانند قهوه از آن جا نشات می گیرد که هر دو قهوه حدود دو دهه قبل در آزمایشگاه اسکات تولید می شدند. این آزمایشگاه در دهه ۱۹۳۰ توسط دولت کنیا استخدام شد تا مقرون به صرفه ترین و مقاوم ترین قهوه های کنیا را مشخص و تولید کند.

SL-34 برگ های نوک برنزی دارد و در برابر باران های شدید مقاوم است. SL-28 دارای اسیدیته پیچیده شبیه گوجه فرنگی می باشد که در ارتفاعات متوسط تا بالا به خوبی رشد کرده و زنگ زدگی برگ های قهوه از مشکلات چندان مهم آن محسوب نمی شود.

قهوه کنیا با توجه به اندازه آن نیز درجه بندی می شود و پروسه اندازه گیری قبل از برشته شدن دانه های قهوه صورت می گیرد، به عنوان مثال بزرگ ترین درجه قهوه کنیا E یا قهوه فیلی است و دومین قهوه دانه درشت کنیا AA نام گذاری شده اس

نظر شما