تحقیقات علمی جدید درباره درجه مناسب مصرف چای

افزایش ۱۰ برابری سرطان مری با مصرف چای داغ

عضو هیات علمی پژوهشکده بیماری‌های گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به مضرات مصرف چای داغ، گفت: چای داغ خطر ابتلا به سرطان مری را ۱۰ برابر افزایش می دهد.

کد خبر : 38485 تاریخ انتشار:۱۳۹۸/۰۲/۳۰ - ۱۳:۱۵

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نوش آنلاین، محمد امانی  به مردم توصیه کرد که به هیچ وجه چای داغ مصرف نکنند تا در معرض سرطان مری قرار نگیرند.

وی اظهار داشت: در صورتی که مردم از چای ولرم استفاده کنند، خطر ابتلا به سرطان خیلی کم می شود و حتی می توان گفت که به صفر نزدیک می شود.

پیش از این نیز آژانس بین المللی تحقیقات سرطان، نتایج مطالعه پژوهشگران ایرانی به رهبری محققی از ایران در مجله معتبر بین المللی Gastroenterology منتشر شده است، یافته های بی سابقه ای از «تاثیر انفرادی و ترکیبی شش عامل خطر در بروز سرطان مری در پرخطرترین منطقه سرطان مری در جهان» ارائه کرد که یکی از این عوامل مهم، نوشیدن چای داغ است.

نظر شما