افتتاح مرکز ارزیابی حسی و شناختی غذا و نوشیدنی

افتتاح مرکز ارزیابی حسی و شناختی غذا و نوشیدنی

مرکز پیشرفته ارزیاب حسی و شناختی مواد غذایی و نوشیدنی در دانشگاه فردوسی مشهد افتتاح شد.

کد خبر : 38167 تاریخ انتشار:۱۳۹۸/۰۲/۲۴ - ۱۷:۰۲

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نوش آنلاین، مرکز پیشرفته ارزیابی حسی و شناختی مواد غذایی برای نخستین‌بار در کشور در دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد راه‌اندازی شده است.

در این مرکز با بهره‌گیری از دانش و تجربه متخصصان دانشگاه و صنعت، از هم‌افزایی علوم حسی و شناختی در راستای بهینه‌سازی زنجیره تولید تا عرضه مواد غذایی و نوشیدنی سالم، فراسودمند و نوظهور (ازجمله محصولات کم‌چرب، کم شیرین، کم‌نمک و نوشیدنی‌های فراسودمند)، با تأکید بر اهمیت رفتار مصرف‌کننده و ترجیحات ذهنی و رفتاری در این مرکز استفاده خواهد شد.

بر اساس اعلام روابط عمومی دانشگاه فردوسی مشهد، این مرکز در راستای ایجاد مرجعیت علمی جهانی، توجه به سند علوم و فناوری‌های شناختی برگرفته‌شده از نقشه جامع علمی کشور، ارتباط مؤثر با صنایع و ارائه خدمات در زمینه ارزیابی‌‏های حسی و شناختی مواد غذایی با بهره‌گیری از توان اعضای هیات‌علمی گروه صنایع غذایی و سایر متخصصان دانشگاه فردوسی مشهد و تعاملات علمی و پژوهشی بین‌المللی فعالیت خواهد کرد.

منبع: ایسنا

نظر شما