تولید چای خشک
رییس سازمان چای کشور خبر داد؛

تولید ۷ هزار تنی چای خشک با کیفیت ایرانی/ افزایش ۱۰ درصدی تولید چای خشک

رییس سازمان چای کشور با اشاره به اینکه ۷هزار تن چای خشک با کیفیت ایرانی در شمال کشور تولید شد، از افزایش ۱۰ درصدی تولید چای خشک درجه یک خبر داد.

کد خبر : 38105 تاریخ انتشار:۱۳۹۸/۰۲/۲۳ - ۲۲:۳۷

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نوش آنلاین، حبیب جهان‌ساز امروز گفت: از نهم اردیبهشت آغاز چین برگ سبز چای تا امروز ۷هزار تن چای خشک با کیفیت در ۱۶۰کارخانه چایسازی گیلان ومازندران تولید شد.
رییس سازمان چای کشور افزود: این مقدار چای خشک از ۳۲هزار تن برگ سبز چای خریداری شده از چایکاران شمال کشور استحصال شد.

وی گفت: ۹۹درصد برگ سبز چای خریداری شده درجه یک بود.

رییس سازمان چای کشور خاطرنشان کرد: شرایط مناسب آب و هوایی، توجه دولت به صنعت چای با پرداخت وام بهزراعی، افزایش رغبت چایکاران برای تولید با افزایش قیمت خرید تضمینی برگ سبز چای، دقت چایکاران در برداشت و همت کارخانه‌داران در تولید باعث شد تا به رغم تاخیر ۱۰روزه در آغاز برداشت برگ سبز چای تولید چای خشک درجه یک امسال حدود ۱۰درصد افزایش یابد.

ممتاز، شکسته، قلم، باروتی و خاک از رقم های مهم چای خشک تولیدی در شمال ایران است.

گیلان و مازندران ۵۵هزار خانوار چایکار و ۲۵هزار هکتار باغ چای دارد.

این چایکاران در سه مرحله بهاره، تابستانه و پائیزه برگ سبز برداشت می شود. ۹۰درصد چای کشور در گیلان تولید می شود.

واردات بی رویه چای خشک خارجی، قدیمی بودن ساختار باغ ها، انباشت و غیرقابل مصرف شدن چای خشک سنواتی، نبود صنایع فرآوری چای خشک و هزینه زیاد تولید از مهمترین مشکلات صنعت چای در ایران است.

اصلاح و ساختار باغ های چای، به روز رسانی کارخانجات فرآوری، برندسازی چای با کیفیت، نظارت بیشتر برای جلوگیری از ورود چای خشک سنواتی به بازارهای مصرف، پرداخت وام های بهزراعی باغ های چای به چایکاران برای ترغیب آنها به تولید برگ سبز با کیفیت از مهمترین سیاست های دولت برای رونق بازرگانی چای ایرانی است.

منبع: صدا و سیما

نظر شما