بسته‌بندی چای کیسه‌ای

تعیین میزان طعم چای با بسته‌بندی زیست‌تخریب‌پذیر

حداقل ۱۰% از عصاره چای پس از استفاده از چای کیسه‌ای بِلااستفاده می‌ماند، این موضوع روی طعم و رنگ چای نیز تاثیر می‌گذارد، برخی از بسته‌بندی‌ها به ما کمک می‌کند روی طعم چای‌مان کنترل پیدا کنیم.

کد خبر : 37059 تاریخ انتشار:۱۳۹۸/۰۲/۰۴ - ۱۹:۴۵

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نوش آنلاین، زمانی که ما از چای‌های کیسه‌ای معمولی استفاده می‌کنیم، حداقل ۱۰% از عصاره چای پس از استفاده از چای کیسه‌ای بِلااستفاده می‌ماند، این موضوع روی طعم و رنگ چای نیز تاثیر می‌گذارد زیرا کاربر هیچ کنترلی روی آن ندارد،برخی از بسته‌بندی‌ها به ما کمک می‌کند روی طعم چای‌مان کنترل پیدا کنیم، با کمک این محصول که ۱۰۰% از مواد زیست‌تخریب پذیر ساخته شده است می‌توانید بدون تماس مستقیم دستتان با چای، چای کیسه‌ای را فشار دهید تا چای را به میزان غلظت مد نظرتان برسانید.

منبع: گزارشگر طراحی صنعتی

نظر شما