به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نوش آنلاین به طور متوسط، قهوه فوری در مقایسه با قهوه معمولی، کمتر کافئین دارد. بنابراین افرادی که به کافئین حساسیت دارند یا میخواهند به هر دلیل کمتر کافئین مصرف کنند، قهوه فوری برایشان انتخاب بهتری است.
یک فنجان متوسط قهوه فوری حدود ۳۰ تا ۹۰ میلیگرم کافئین دارد، اما یک فنجان متوسط قهوه معمولی میتواند تقریباً ۷۰ تا ۱۴۰ میلیگرم کافئین داشته باشد.
علائم مصرف کافئین زیاد عبارتند از:
. افزایش اضطراب
. بیقراری
. مشکل در به خواب رفتن
. ضربان تند قلب
. ناراحتی معده
اگر قهوه فوری یا معمولی مینوشید و برخی از این علائم را دارید، پس باید مصرف کافئینتان را کاهش بدهید. کافئین ممکن است با برخی از داروها تداخل هم ایجاد کند. در این شرایط میتوانید قهوههای بدون کافئین را انتخاب کنید.
در قهوه فوری چه چیزهای دیگری وجود دارد؟
بعضی از پژوهشهای انجام شده که تنها روی قهوههای فوری تمرکز کردهاند به بررسی افزودنیهای مورد استفاده در قهوه و تأثیر آنها برسندرم متابولیک پرداختهاند.
در مطالعهای اطلاعات مربوط به بیش از ۱۷۰۰۰ کرهای که ۷۵۵ درصد آنها قهوه مینوشیدند جمع آوری شد. اما قهوهای که این افراد مینوشیدند اساساً قهوه فوری بود همراه با شکر و خامه.
محققان دریافتند مصرف قهوه فوری کافی میکس، ریسک فاکتورهای بخصوصی از سندرم متابولیک را افزایش داده بود. پژوهشگران نتیجه گرفتند مصرف کافی میکس فوری میتواند ریسک سندرم متابولیک را بالا ببرد زیرا دارای قند اضافی و پودر خامه است.
قهوه به خودی خود بسیار کم کالری است و منبع عالی آنتیاکسیدان به حساب میآید. اما وقتی با قند و خامه ترکیب میشود، تأثیر آن بر بدن تغییر میکند. نوشیدن قهوه فوری همراه با قند اضافی، مانند هر نوشیدنی شیرین شدهی دیگری میتواند احتمال سندرم متابولیک را افزایش بدهد.
بنابراین نکتهی بسیار مهمی که باید هنگام نوشیدن قهوه فوری در نظر داشته باشید این است که همراه با آن، چه چیزهای دیگری وارد بدن خود میکنید. به جای نوع میکس شدهی قهوه فوری که قند و خامه دارد، قهوه معمولی را انتخاب کنید و سپس شیرین کنندهی طبیعی مورد علاقهتان را اضافه کنید. به این ترتیب میتوانید میزان کالری را که از نوشیدنی خود دریافت میکنید کنترل کرده و آن را به حداقل برسانید.
منبع: تبیان