برداشت چای ترش در میرجاوه

چرا چای ترش نوشیدنی ارزشمندی است؟

آنتی اکسیدان های موجود در چای ترش میزان کلسترول بد خون در بدن را کاهش می دهد و باعث محافظت از بدن در مقابل بیماری های قلبی-عروقی می شود.

کد خبر : 23287 تاریخ انتشار:۱۳۹۸/۰۴/۰۸ - ۱۰:۴۱

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نوش آنلاین چای ترش که از گیاه رز چینی تهیه می شود.به علت داشتن انواع ویتامینهاو آنتی اکسیدانها به کاهش فشار خون بالا و کلسترول بد و وزن زیاد ، هضم و جذب بهتر، تقویت سیستم ایمنی بدن و التیام عفونت ها کمک می کند وانواع بیماریهای کبدی را برطرف و سرعت سوخت و ساز بدن را افزایش می دهد . تحقیقات نشان می دهدمصرف این چای به کارکرد بهتر قلب و کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی-عروقی کمک می کند .

آنتی اکسیدان های موجود در چای ترش میزان کلسترول بد خون در بدن را کاهش می دهد و باعث محافظت از بدن در مقابل بیماری های قلبی-عروقی می شود. ترکیبات هیپو لیپیدمی و هیپوگلیسمی موجود در چای ترش برای کسانی که مبتلا به دیابت هستند بسیار سودمند است.

چای ترش به خاطر داشتن پروتوکاتکویک اسید با تومورهای سرطانی مقابله می کند. آنتی اکسیدان موجود در چای ترش روند رشد سلول های سرطانی را با اجرای فرآیند خزان یاخته ای – مرگ برنامه ریزی شده سلولی – آهسته می کند ..

چای ترش به خنک کردن کل بدن و کاهش تب ونیزدرمان افسردگی کمک می کند. مصرف این چای باعث آرام کردن بدن، ذهن و اعصاب شده و اضطراب را در افراد کاهش می دهد.

مصرف این چای به زکنان باردار و شیر ده و نیز مبتلایان به کاهش فشار خون توصیه نمی شود .

نظر شما