ممنوعیت اخذ مالیات بر ارزش افزوده در کافی‌شاپ‌ها

رمز و رازهای خاصیت‌های قهوه تازه دم

چرا گفته می‌شود که قهوه تازه دم بیشتر از قهوه مانده یا قهوه دم نکشیده خاصیت دارد؟ برای پی بردن به رمز و رازهای قهوه تازه دم این مطلب را بخوانیدو

کد خبر : 36775 تاریخ انتشار:۱۳۹۸/۰۱/۳۰ - ۲۲:۰۰

پایگاه اطلاع رسانی نوش آنلاین: قهوه یکی از محبوب‌ترین نوشدنی‌های گرم در سراسر دنیا است. این نوشیدنی دارای بیش از ۳۰۰ ماده شیمیایی است که به صورت طبیعی در آن وجود دارد. از نظر علمی، قهوه به عنوان یک آنتی اکسیدان بسیار قوی شناخته شده است. در زمانی که قهوه مصرف می‌کنید، باید توجه داشته باشید که مواد شیمیایی فعال در آن تا ۲۰ دقیقه پس از دم کردن، بیشترین فایده را دارند.

پس از گذشت این زمان، مرحله اکسیداسیون قهوه آغاز می‌شود. همان‌طور که همه می‌دانیم، در این مرحله قهوه تلخ‌تر و کمی ترش مزه (اسیدی) می‌شود. البته این سخن به این معنی نیست که یک قهوه خوب و قوی پس از ۲۰ دقیقه دیگر خاصیتی ندارد. با این حال، از نظر علمی ثابت شده است که قهوه در زمانی که تازه دم شده است، بیشترین خاصیت خود را دارا است

نظر شما