به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نوش آنلاین، طعمهای مختلف قهوه میتوانند تجربه متفاوتی برایتان باشند. در این مطلب، روشهای مختلف تهیه قهوه براساس نحوه آداب و رسوم کشورهای مختلف دنیا ارائه خواهد شد.
نوشیدنی کافیوست (Kaffeost)، فنلاند
در کشور فنلاند، قهوه داغ روی تکه های جوستولیپا (juustoleipä) یا پنیر دلمه بسته ریخته می شود. در حالی که ممکن است این ترکیب برای شما کمی عجیب و نچسب باشد، مردم فنلاندی عاشق این نوشیدنی عجیب و غریب هستند.
نوشیدنی تورک کهوسی (Türk Kahvesi) – ترکیه
دانه های قهوه بو داده شده در یک کتری یا ظرف مسی یا برنجی خاص با نام سزوه (cezve) جوشیده می شوند. قهوه ترک به صورت فیلتر نشده آماده میشو، بنابراین، تفاله قهوه در قسمت پایینی فنجان قرار میگیرد. قهوه ترک سنتی کمی با این نوع قهوه متفاوت است.
نوشیدنی یوان یانگ (Yuanyang) – مالزی
این نوشیدنی خوشمزه و قوی (که می تواند گرم یا سرد باشد)، از سه قسمت قهوه سیاه و هفت قسمت چای شیر سبک هنگ کنگ (ترکیبی از چای سیاه و شیر) تشکیل شده است.
نوشیدنی فلت وایت (Flat White) – استرالیا
این قهوه محبوب استرالیایی، که شبیه به قهوه لاته (هر چند در حجم کمتر) می باشد، با ریختن میکروفوم (شیر جوشیده شده مخملی) بر روی یک شات اسپرسو تهیه می شود.
قهوه فرپه (Frappé) – یونان
فرپه که توسط یک نمایندگی نسکافه (Nescafé) در سال ۱۹۵۷ ابداع شد، یک نوشیدنی تابستانی محبوب در یونان به شمار رفته و از قهوه سرد فوری و فوم (کف) شیر تشکیل شده است.
قهوه اسپرسو رومانو (Espresso Romano) – ایتالیا
یک اسپرسوی ایتالیایی واقعی همراه با یک برش لیمو سرو می شود.
نوشیدنی کافه دا (Cà phê đá) – ویتنام
این آیس کافی یا قهوه سرد ویتنامی که معمولا بسیار شیرین و بسیار قوی است، با قهوه دانه درشت بوداده تلخ تهیه شده و مستقیما از طریق یک فیلتر فرنچ دریپ (French drip) به یک فنجان شیر و یخ اضافه می شود.روش تهیه قهوه سرد ویتنامی بسیار ساده است.
نوشیدنی کافه د اولا (Café de Olla) – مکزیک
قهوه سنتی مکزیکی که با مقداری چوب دارچین جوشانده می شود، از پیلونسیلو (نیشکر تصفیه نشده) استفاده کرده و در یک لیوان یا ماگ سفالی سرو میشود.
نوشیدنی کافه توبا (Café Touba) – سنگال
این نوشیدنی با فلفل گینه و گاهی اوقات، ادویه گل میخک طعم دهی می شود. ادویه های مورد نظر با دانه های قهوه مخلوط شده و بو داده می شوند. سپس، برای استفاده در تهیه قهوه، فیلتر میشوند.
نوشیدنی کافه زینو (Cafezinho) – برزیل
کافه زینو، محبوب ترین نوشیدنی مردم محلی برزیل به شمار می رود. این نوشیدنی هم شبیه به اسپرسو، فنجان های قوی و کوچکی از جاوا (java) هستند. تنها تفاوت آن این است که کافه زینو از قبل شیرین شده و به طور کلی، مستقیما با شکر دم می کشد.
نوشیدنی کافه بومبون (Cafe Bombon) – اسپانیا
برای کسانی که از یک قهوه شیرین لذت می برند، کافه بومبون اسپانیا انتخاب مناسبی خواهد بود. این نوشیدنی به شدت غلیظ و شیرین بوده، و مقدار مشابهی از شیر تغلیظ شده درون قهوه سیاه ریخته می شود.
نوشیدنی وینر ملانج (Wiener Mélange) – اتریش
این نوشیدنی هم درست مانند کاپوچینو، اسپرسویی است که با شیر جوشیده و فوم شیر ترکیب میشود.
نوشیدنی کافه آ لیت (Café au lait) – فرانسه
فرانسوی ها دوست دارند نوشیدنی صبح خود را با یک ترکیب مساوی از شیر جوشیده و قهوه تازه دم تهیه کنند.
قهوه ادویه دار (Spiced coffee) – مراکش
این ترکیب معطر قهوه تیره، ادویه جات گرمی مانند هل، فلفل سیاه، دارچین، میخک، و جوز را با هم مخلوط می کند.
نوشیدنی کافه کوبانو (Café Cubano) – کوبا
این قهوه ممکن است در یک فنجان کوچک سرو شود، اما یک نوشیدنی بسیار قوی بوده و در واقع، اسپرسویی است که با شکر دم میکشد.