تفاوت فرهنگ قهوه نوشی در ۵ نقطه مختلف دنیا

برای برخی از مردم قهوه همان چیزی است كه از شركت تولید قهوه استارباكس خریداری می كنند تا بتوانند از احساس خواب آلودگی پشت میز كار جلوگیری به عمل آورند، اما برای بسیاری استفاده از قهوه روشی است برای ارتباط برقرار كردن با اشخاصی دیگر كه قرن ها با هم فاصله دارند.

پایگاه اطلاع رسانی نوش آنلاین: در زمان حضور در كافی شاپ‌های محلی و یا حتی در مواقعی كه مشغول گردش در اماكن كمتر شناخته شده هستید، اغلب این امكان فراهم است كه كورسویی از فرهنگ جهانی و تاریخ را در آن بیابید. بنابراین با آشنایی با فرهنگ كشورهای مختلف در زمینه تهیه انواع نوشیدنی‌ها به خصوص قهوه، می‌توانید هوشمندانه سفر كنید.

تركیه
Turkey

گفته می‌شود كه این كشور مركز اولین قهوه خانه‌ها در قرن شانزدهم میلادی بوده و هنوز هم در به عنوان یكی از بهترین مراكز قهوه در جهت لقب دارد. این مكان‌ها زمانی مركز تجمع و دور هم جمع شدن هنرمندان و روشنفكران آن زمان برای بحث و تبادل نظر در خصوص مسائل سیاسی و موضوعات دیگر بوده اند. روش آنها برای دم كردن قهوه، جوشاندن اسپرسو به شیوه ای عالی می‌باشد. ، زمانی كه این نوشیدنی را كه به صورت سنتی پس از وعده‌های غذایی مصرف می‌شده است، میل كردید، فنجان آن را برگردانده و بر روی نعلبكی قرار دهید و منتظر چكیدن ته مانده آن در داخل استكان بمانید. آنگاه دوستان شما طبق طرح و نقش‌های ایجاد شده در داخل فنجان، طالع شما را برایتان بازگو خواهند كرد. این طالع شبیه به فال كارت‌های تاروت، در بین مردم تركیه غیر معمول نیست، مردمی‌كه به این نوع طالع، فال می‌گویند و امیدوارند كه خبرهای خوبی در مورد آینده خود بشنوند.
ایتالیا

 ایتالیایی‌ها به خاطر فرهنگ قهوه شان بسیار معروف هستند. به نظر آنها قهوه بایستی به صورت آرام و آهسته نوشیده شود، بنابراین كسانی كه عادت دارند در حال حركت قهوه بنوشند، مطلع باشند؛ در این كشور بسیاری از فروشگاه‌ها قهوه را در لیوان‌ها و فنجان‌های كاغذی ارائه نمی‌دهند. مردمان این كشور یك اسپرسو گرفته و به جای اینكه بر روی یك صندلی در كنار نزدیك ترین میز بنشینند، تمایل دارند كه آن را به صورت ایستاده در یك كافه بنوشند. همچنین در مورد شیر در قهوه، یك عقیده جالب و بسیار محكم نیز دارند – بعد از نهار نباید كاپوچینو، لاته و یا هر نوع نوشیدنی با تركیب شیر سفارش دهید – آنها قویاً جزء نوشیدنی‌های صبح هنگام هستند.
ویتنام
Vietnam

این كشور كه معمولاً به خاطر قهوه منطقه جاوه كه اتفاقاً شایستگی این نام را نیز داشته، معروف می‌باشد، تركیبی خوشمزه و مخصوص به خود از قهوه را دارا است. قهوه ویتنامی‌با عنوان كافه سوئادا، با دو قاشق غذاخوری كامل از شیر شیرین شده غلیظ همراه با قهوه بو داده كه از روی یك فیلتر آهنی خاص ریخته می‌شود، درست می‌شود. در نهایت زمانی كه آماده شد، به سرعت به داخل یك لیوان پر از یخ ریخته می‌شود و حالا آماده نوشیدن است! این رویه از زمانی كه قهوه برای اولین بار توسط فرانسوی‌ها در دهه ۱۸۰۰ در كشور ویتنام معرفی گردید، وجود داشته است. در این مدت، آنها از شیر غلیظ شده استفاده كرده اند، چرا كه دسترسی به شیر تازه شدیداً مشكل بوده و این نوع شیر كمیاب است.
ایرلند

 در این كشور نهایتاً یك قهوه، یك اثر باقی مانده درمانی واقعی است. این نوشیدنی معروفِ بعد از شام، بسیاری از موارد مطلوب و مورد علاقه مردم را با هم تركیب و ادغام می‌نماید: قهوه داغ، نوشیدنی الكلی ایرلندی و خامه غلیظ (اگرچه در حال حاضر استفاده از نوع دیگری از خامه یعنی خامه پف كرده، معمول تر است). اگرچه این نوع قهوه در دهه چهل در دهكده كسلدرگ توسعه یافت، اما اولین بار توسط گردشگران امریكایی به وجود آمد، همان مردمی‌كه نمی‌توانستند آب و هوای سرد و بارانی كه اغلب اوقات در این بخش از جهان مشاهده می‌شود را تاب بیاورند.
برزیل
Brazil

همان امریكائی‌هایی كه نیازمند كمی‌گرما بودند، فكر می‌كردند كه قهوه برزیلی می‌نوشند، قهوه ای كه تركیبی از قهوه داغ، خامه و عرق نیشكر (یا براندی) بوده و كمی‌دارچین روی آن ریخته می‌شد. اگرچه از شنیدن این موضوع كه برزیل بزرگترین تولید كننده قهوه در جهان است، نباید خیلی متعجب و شگفت زده شد، اما این نكته را نیز بایستی دانست كه در این كشور روش‌های متعددی برای تهیه قهوه وجود دارد. كافه زینو یا خیلی آسان تر، كافه طرفداران بسیاری دارد به طوری كه مردم محلی پیشنهاد می‌كنند كه صبح، بعد از ظهر و یا حتی شب آن را بنوشید – چرا؟ (برخلاف باور بسیاری) به منظور كمك به خوابی بهتر! این قهوه شبیه به قهوه اسپرسو است، اگرچه به آب آن پیش از اضافه كردن قهوه، شكر افزوده می‌شود. قهوه یكی از اساسی ترین محصولات در برزیل است به طوری كه در فاصله بین سال‌های ۱۸۸۰ تا ۱۹۳۰ از آن با عنوان كافه كوم لیت (یعنی قهوه با شیر) در امور سیاسی برزیل یاد می‌شد – این كشور در حال حاضر نزدیك به ۱۰۰ درصد قهوه جهان را تولید می‌كند.
یونان

 فراپِس نوشیدنی كافئین دار مخصوص كشور یونان است،‌ به طوری كه در این منطقه از جهان هدف اصلی قهوه، فراهم آوردن فرصتی برای استراحت در تابستان‌های بسیار گرم و بی حال كننده می‌باشد. تركیب اولیه این قهوه از دو قاشق قهوه فوری، شكر (یا طعم دهنده ای دیگر) و آب تشكیل می‌شود. سپس در یك هم زن، تا زمانی كه تبدیل به كف گردد، هم زده می‌شود. در نهایت، آب سرد و شیر خشك شده به آن اضافه می‌گردد. یكی از كاركنان شركت نستله در شهر سالونیك به طور اتفاقی و زمانی كه نتوانست برای قهوه صبح خود آب گرم بیابد، این قهوه را به این شكل درست كرد. امروزه این نوشیدنی به عنوان یكی از معروف ترین نوشیدنی‌های كشور یونان شناخته می‌شود.
اتیوپی
اتیوپی

زمانی كه عثمانی‌ها قرار بود قهوه خانه‌هایی را به جهانیان معرفی نمایند، این محصول را از این كشور افریقایی گرفتند. قهوه این منطقه از جهان با عنوان بونا، نقشی پراهمیت در مراسم‌ها دارد. رویه درست كردن آن حدود دو ساعت به طول انجامیده و با بو دادن دانه‌های قهوه آغاز می‌گردد. انجام كامل این رویه به عنوان افتخار و احترامی‌برای میزبان‌ها در مقابل میهمان‌ها تلقی شده و شما بایستی كارهای مربوط به آسیاب كردن و از صافی عبور دادن را نیز تماشا نمایید. قهوه را به تعداد سه مرتبه دم می‌كنند – اولین مرحله آوِل، دومی‌كاله ای و سومی‌بوراكا نام دارد. هر مرحله از یك كوزه سنتی یا جِبِنا ریخته می‌شود و حین سِرو از فاصله یك فوت بالاتر نسبت به سینی نگهداشته می‌شود. امروزه بسیاری از اتیوپیایی‌ها به قهوه خود شكر نیز می‌افزایند، اما در اصل و به شكل سنتی آن، نمك و یا یك نوع كَره سنتی آغشته به ادویه جات خوشمزه را به آن اضافه می‌كنند.

منبع: ایران هتل

ثبت شده در سایت پایگاه اطلاع رسانی صنعت نوشیدنی نوش آنلاین کد خبر 30998 و در روز پنج شنبه ۲۰ دی ۱۳۹۷ ساعت ۲۱:۴۰:۴۷
http://noushonline.ir