آشنایی با اسپرسو خاص کشور اسپانیا

اسپرسو ویژه اسپانیایی‌ها کورتادو نام دارد و گاهی با ماکیاتو و جیبرالتار اشتباه گرفته می‌شود.

پایگاه اطلاع رسانی نوش آنلاین: علیرغم اسامی‌مختلف، تنها چیزی که کورتادو را از جیبرالتار (جبل الطارق) متمایز می‌کند کافی شاپی است که این قهوه را در آن سفارش می‌دهید. کورتادو یک اسپرسوی اسپانیایی است که با شیر جوشیده بریده می‌شود (کورتادو به اسپانیایی می‌شود بریدن).

این نوشیدنی کوچکی است که فقط کمی‌بزرگتر از ماکیاتو است.(ماکیاتوی سنتی یک جرعه اسپرسو و بخش کوچکی از شیر کف دار در بالای آن است. استارباکس این نوشیدنی را معروف کرد)  و در لیوان ۴ اونسی (۱۱۰ گرمی) سرو می‌شود.

نام جیبرالتار یا جبل الطارق در سال ۲۰۰۵ توسط کافی شاپی واقع در سانفرانسیسکو اختراع شد و به نوعی لیوان شیشه ای اطلاق می‌شود.

ثبت شده در سایت پایگاه اطلاع رسانی صنعت نوشیدنی نوش آنلاین کد خبر 27083 و در روز پنج شنبه ۱۷ آبان ۱۳۹۷ ساعت ۰۹:۳۷:۳۱
http://noushonline.ir