تاثیر جنس آب بر اسیدیته قهوه

برای تغییر در اسیدیته قهوه در زمانی که از دانه‌ قهوه و نحوه تهیه آن مطمعن هستیم ، می‌توان با تغییر دادن نوع آب به طور مثال آب معدنی یا آب تصفیه شده تغییراتی در طعم و اسیدیته قهوه ایجاد نمود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نوش آنلاین حدود ۹۴ تا ۹۸ درصد فنجان قهوه‌ای را که میل می‌کنید آب فراگرفته است پس می‌تواند تاثیر زیادی بر روی عطر و طعم و یا اسیدیته قهوه داشته باشد. کیفیت آب و میزان سختی آن در تهیه قهوه بسیار مهم است. آب با درجه سختی بالا دارای مواد معدنی بیشتری مانند کلسیم و پتاسیم است.

استیو کاواس قهرمان مسابقات باریستای آمریکا در خصوص سختی آب می‌گوید : برخی از مواد معدنی موجود در آب باعث از بین رفتن اسیدیته قهوه خواهند شد و حتی ممکن است عصاره گیری قهوه را سرعت ببخشد.

در همین زمینه، توماس چندلر ، متخصص شیمی  و یکی از بزرگترین رست کننده‌های دنیا می‌گوید : کربنات به عنوان دشمن اسیدیته در آب محسوب می‌شود و هرچه کربنات در آب بیشتر باشد میزان اسیدیته قهوه نیز کاهش پیدا می‌کند اما کربنات تنها عامل حذف کننده‌ی اسیدیته نیست.

در طرف دیگر ، آب با درجه سختی کم دارای سدیم زیادی است که این عنصر باعث افزایش و یا شکوفا شدن هرچه بیشتر اسیدیته قهوه خواهد شد. اما این به معنی بهتر بودن آب با درجه سختی کمتر نیست. طبق گفته‌ی کریستوفر هندون شیمیدان دانشگاه مکسول کولونا ، آب با درجه سختی بالاتر دارای منیزیم و پتاسیم بیشتر است که به آزاد شدن هرچه بهتر رایحه‌ها و اسیدهای قهوه کمک می‌کند.

برای تغییر در اسیدیته قهوه در زمانی که از دانه‌ی قهوه و نحوه تهیه آن مطمعن هستیم ، می‌توان با تغییر دادن نوع آب به طور مثال آب معدنی یا آب تصفیه شده تغییراتی در طعم و اسیدیته قهوه ایجاد نمود.

منبع: قهوه ایلیا

ثبت شده در سایت پایگاه اطلاع رسانی صنعت نوشیدنی نوش آنلاین کد خبر 20432 و در روز جمعه ۲۲ تیر ۱۳۹۷ ساعت ۱۷:۲۳:۴۲
http://noushonline.ir