نمایشگاه غذا و نوشیدنی اندونزی

فرصت از دسته رفته نمایشگاه غذا و نوشیدنی اندونزی

نمایشگاه بین المللی سیال اینترفود SIAL Interfood اندونزی در جاکارتا با حضور ۸۰۰ شرکت کننده از ۳۳ کشور در حالی برگزار شد که شرکت های ایرانی حضور فعالی در این نمایشگاه نداشته و تنها یک شرکت در زمینه گیاهان دارویی، در این نمایشگاه شرکت کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نوش آنلاین به نقل از روابط عمومی‌سازمان توسعه تجارت ایران، انور کمری، رایزن بازرگانی ایران در اندونزی گفت: علیرغم بسترسازی و اطلاع رسانی گسترده به بخش خصوصی توسط سازمان توسعه تجارت ایران متاسفانه شاهد تلاش شرکت‌های ایرانی برای استفاده از ظرفیت‌های موجود این نمایشگاه نبودیم.
وی افزود: کشورهایی مانند چین، کرۀ جنوبی و حتی پاکستان و ترکیه با هوشمندی حضور چشمگیری در این نمایشگاه داشتند.
رایزن بازرگانی ایران با اشاره ظرفیت‌ها و توانمندی‌های فراوان کشورمان در حوزه نوشیدنی‌ها و محصولات غذایی و کشاورزی، گفت: در حالیکه اندونزی با ۲۶۰ میلیون جمعیت یکی از بازارهای بزرگ مصرفی در جنوب شرق آسیا بوده و برای بسیاری از تولیدات کشورمان مانند صنایع غذایی و نوشیدنی، محصولات کشاورزی، گیاهان دارویی و طعم دهنده‌ها بازار مصرف دارد، تنها یک شرکت که در زمینه گیاهان دارویی، دم نوش‌ها و مکمل‌های غذایی در این نمایشگاه شرکت کرده است.
گفتنی است، در این نمایشگاه محصولات غذایی و نوشیدنی، محصولات کشاورزی، انواع نان و پختنی‌ها، طعم دهنده‌ها، لوازم سرو غذا، ماشین آلات و فناوری و نیز اطلاعات غذایی در معرض دید بازدید کنندگان قرار گرفت.

کد خبر : 9203 تاریخ انتشار:۱۳۹۶/۰۹/۰۹ - ۱۰:۱۲

بیشتر بخوانید

نظر شما