Escort Elazığ bakirköy escort bodrum escort bayan Bedava Travesti Porno
شکر

شکر نوشابه عامل دیابت درجه دوم

محققان علوم پزشکی در همایش سالانه دیابت اروپا اعلام کردند شیرین کننده های مصنوعی موجود در نوشابه ها پاسخ روده ها به گلوکز را تغییر می دهند و زمینه را برای ابتلا به دیابت فراهم می کنند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نوش آنلاین دکتر ریچارد یونگ و همکارانش در دانشکده پزشکی دانشگاه آدلاید استرالیا اعلام کردند بررسی آنها نشان می‌دهد مصرف دو هفته ای نوشابه‌های حاوی شیرین کننده‌های مصنوعی، به طور جدی پاسخ دستگاه گوارش را به قند و گلوکز تغییر می‌دهد و با تغییر پاسخ موسوم به جی ال پی یک، GLP-1 response زمینه را برای ابتلا به دیابت نوع دوم مهیا می‌کنند. محققان بر این باورند که برای جلوگیری از ابتلا به دیابت نوع دوم و چاقی،‌ از نوشیدن این دسته از نوشابه‌ها خودداری شود.
به گزارش پایگاه خبری یورک الرت در اینترنت، بیماری قند یا دیابت نوعی اختلال در سوخت و ساز است که به علل مختلف تظاهر می‌کند و با درجات مختلف از کمبود انسولین، یا عدم پاسخ به انسولین همراه است. طبق این تعریف نقش مهم انسولین و تغییرات مهمی‌که بدنبال کمبود آن در سوخت و ساز ایجاد می‌شود بهتر مشخص می‌شود. این نوع دیابت تقریبا هشتاد و پنج تا نود درصد کل بیماران دیابتی را تشکیل می‌دهد.
در این نوع دیابت، زمینه ارثی دخالت دارد و در مقایسه با دیابت وابسته به انسولین بیشتر به صورت فامیلی مشاهده می‌شود. در فردی که دارای زمینه ارثی بیماری است، عوامل محیطی می‌توانند موجب بروز علائم بیماری شوند. در کشورهای غربی ابتلا به دیابت به میزان شصت تا نود درصد مربوط به عامل دریافت کالری اضافی، چاقی و در نتیجه مقاومت نسبی به انسولین است. دیابت نوع دوم ، اغلب در بین افراد میانسال دیده می‌شود.
در دیابت نوع دوم، کمبود انسولین به طور نسبی وجود دارد ولی مقاومت به انسولین می‌تواند در پیدایش بیماری اهمیت بیشتری داشته باشد. در این بیماران پاسخ انسولین به گلوکز ممکن است طبیعی یا بیش از طبیعی باشد.
منبع: خبرگزاری صدا و سیما
کد خبر : 6336 تاریخ انتشار:۱۳۹۶/۰۶/۳۱ - ۲۳:۰۹

بیشتر بخوانید

نظر شما