دم آوری قهوه با آب سرد یا گرم؟

قهوه دم آوری شده با آب گرم برخالف تبلیغات و تصورات عموم میتواند برای سلامتی مفیدتر از روشهای دم آوری قهوه سرد باشد و این ادعاها که قهوه کلد بروو باعث سوزش کمترمعده و سالم تر از قهوه گرم است احتمالا اغراقی بیش نیست.

پایگاه اطلاع رسانی نوش آنلاین: دو محقق کافئین از دانشگاه جفرسون در فیلادلفیا مصمم شدند تا در رابطه با میزان اسید و آنتی اکسیدان فعال کلد بروو تحقیق کنند. این مقاله توسط دو استادیار شیمی‌Rao Nino و Fuller Megan در سایت reports Scientific منتشر شده است. محققین با بررسی اسیدیته ،به این نتیجه رسیدند که میزان در هر دو روش دم آوری مشابه بوده و بازه ای بین۴٫۸۵ تا ۵٫۱۳ دارند.

PH بالاتر و اسیدته کمتر معده ما را در شرایط بهتری قرار می‌دهد. همچنین دریافتند که در دم آوری قهوه با آب گرم ،آنتی اکسیدان‌های مفید بیشتری نسبت به دم آوری  سرد استخراج می‌شود.

آقای فولر می‌گوید , برای این آزمایشات فوق از شش نوع قهوه از برزیل ، کلمبیا ، میانمار، مکزیک و دو منطقه در اتیوپی استفاده و با دقت نظر فراوان دانه‌های قهوه فقط از  نواحی محدودی برداشت شده بودند.

همچنین  کنترل دقیقی در مورد  عوامل تاثیر گذار در دم آوری , چون میزان آسیاب  , درجه برشته کاری و کیفیت آب در نظر گرفته شد.

نهایتا , نتایج بدست آمده توسط گروه‌های متفاوت بررسی و تائید گردید.    فولر معتقد است متاسفانه اینترنت امکان اشتراک سریع ایده‌هایی که لزوما معتبر هم نیستند را فراهم کرده است.

حاصل این اشتراک بسیاری از الگوی تجاری سود آور بوده است که کاملا براساس دروغ گوئی یا اغراق پایه ریزی شده اند.. صنعت قهوه کلد بروو یا دم آوری سرد طی سالهای ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۶ به میزان ۵۸۰ درصد رشد داشته است و چرخه  ۳۸ میلیون دلار در سال ۲۰۱۷ .

قهوه در روش دم آوری سرد از خیساندن قهوه درشت آسیاب شده در آب سرد در مدت زمان طولانی تهیه می‌شود و باقیمانده دانه‌های آسیاب شده درفیلتر می‌مانند.

برای دم آوری قهوه در حالت نرمال از ۱۰ گرم قهوه برای ۱۸۰ سی سی آب و در درجه حرارتی بین ۸۸ تا ۹۳ درجه استفاده می‌کنیم , براساس استاندارد انجمن جهانی قهوه ایس کافی از ریختن قهوه داغ بر روی یخ بدست می‌اید .

آقای فولر اشاره کرد در گام بعدی محققین در رابطه با اینکه چه مدت زمان میتوان قهوه کلد بروو خانگی را در یخچال نگه داری کرد، مطالعه خواهند کرد , همچنین اشاره کرد که به مطالعاتی در مورد  احتمال  تجمع میکروبی در مورد دم آوری سرد در دست انجام است .

حالا مصرف کنندگان قهوه با نتایج تحقیقات اخیر چه باید بکنند؟چه نوع قهوه ای بنوشند؟ پاسخ فولر این است  عادات خود را تغییر ندهید و از هر چیزی که لذت می‌برید همان را ادامه دهید .

منبع: خانه قهوه

کد خبر : 34919 تاریخ انتشار:۱۳۹۷/۱۲/۲۳ - ۱۸:۰۳

بیشتر بخوانید

نظر شما