چای سفید

مقاله‌ای درباره فرآوری، ویژگی‌های کیفی و خواص دارویی چای سفید

چای سفید از غنچه و برگ‌های بسیار جوان گیاه چای که روی آن با کرک‌های کوچک نقره‌ای پوشیده شده و معمولاً در اوایل بهار برداشت می‌شود، تهیه می‌گردد.

پایگاه اطلاع رسانی نوش آنلاین: نشریه ترویجی چای سفید (فرآوری، ویژگی‌های کیفی و خواص دارویی) به نگارش سیداحمد تقی‌شکرگزار و  شیوا روفی‌گری‌حقیقت (به ترتیب محقق و عضو هیات علمی‌گروه پژوهشی فیزیولوژی و فناوری پس از برداشت پژوهشکده چای) به چاپ رسیده است. در بخشی از این مقاله  آمده است:«چای سفید یکی از فرآورده‌های گیاه Camellia sinensis  است که سرشار از ترکیبات پلی‌فنلی با فعالیت آنتی‌اکسیدانی زیاد می‌باشد و به همین دلیل دارای اثرات سودمندی بر سلامتی انسان است. چای سفید از غنچه و برگ‌های بسیار جوان گیاه چای که روی آن با کرک‌های کوچک نقره‌ای پوشیده شده و معمولاً در اوایل بهار برداشت می‌شود، تهیه می‌گردد. چای سفید دارای طعم ملایم و مطبوعی می‌باشد. در این نشریه، انواع چای سفید، روش فرآوری، مشخصات کیفی و خواص سلامتی این محصول شرح داده شده است.»

این مقاله را از  اینجا  دریافت کنید.

کد خبر : 32601 تاریخ انتشار:۱۳۹۷/۱۱/۱۸ - ۰۹:۴۸

بیشتر بخوانید

نظر شما