طرح تولید چای کمپوست برای استفاده در کشاورزی ارگانیک
در نمایشگاه فن بازار دانشگاه آزاد رونمایی شد؛

طرح تولید چای کمپوست برای استفاده در کشاورزی ارگانیک

همزمان با دومین نمایشگاه فن بازار دانشگاه آزاد با محوریت کشاورزی و منابع طبیعی، ۱۷ طرح ازجمله «تولید چای کمپوست» رونمایی و به نمایش گذاشته شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نوش آنلاین، طرح «تولید چای کمپوست» در نمایشگاه فن بازار دانشگاه آزاد، به عنوان یک کود منابع طبیعی برای استفاده در کشاورزی سالم و ارگانیک ارائه شده است. این کود علاوه بر تأمین عناصر غذایی مورد نیاز گیاهان زراعی، باغی، زینتی و دارویی، سبب افزایش مقاومت آنها به آفات و بیماری‌های گیاهی همچنین عوامل خسارت‌زای محیطی می شود. با توجه به قیمت نهاده‌های شیمیایی و کودهای وارداتی، این نهاده طبیعی می‌تواند از منابع محلی تهیه و با قیمت نازل‌تری در مقایسه با کودهای مشابه شیمایی در بازار عرضه شود.
دومین نمایشگاه فن بازار دانشگاه آزاد اسلامی با محوریت کشاورزی و منابع طبیعی از ۱۳ تا ۱۵ بهمن در طبقه هشتم پارکینگ طبقاتی دانشگاه آزاد برقرار است.
غرفه دستاوردهای واحد علوم و تحقیقات با طرح‌هایی چون «طرح کارآفرینی در تولید گیاهان ساکولنت با هدف صادرات»، «فرآوری گیاهان دارویی»، «تولید نانو پوشش‌های سبز کنترل کننده بیماری‌های پس از برداشت و افزاینده عمر انبار مانی محصولات باغی»، «تولید زنبور عسل و فرآورده‌های جانبی»، «پرورش عقرب‌های بومی ایران و همچنین استحصال زهر آن»، «تولید ماهی قزل‌آلا و فرآورده‌های جانبی»، «تولید نهال رویش کشت بافتی»، «کلینیک گیاهپزشکی»، «کود بیولوژیک مقاوم کننده گیاه به شرایط خشکی و ارتقاء دهنده رشد گیاه»، «تولید گیاهان دارویی و محصولات جانبی» و «تولید بذر و فرآورده های دارویی در سطح انبوه» در این فن‌بازار میزبان علاقه‌مندان است.

منبع: ایرنا

کد خبر : 32417 تاریخ انتشار:۱۳۹۷/۱۱/۱۵ - ۱۲:۴۰

بیشتر بخوانید

نظر شما