تجربه ارتقاء برند یک نوشیدنی با تکنیک‌های روابط عمومی

باکاردی نامی است که هیچ نیازی به بازسازی ندار. این شرکت، در حال حاضر یکی از بزرگ ترین فروشندگان نوشیدنی در آمریکاست.اما سوال اینجاست که آیا باکاردی می تواند موفق تر از چیزی که امروز هست، بشود؟ به نظر ما، بله.

پایگاه اطلاع رسانی نوش آنلاین: ترکیب سنتی برای نوشیدنی “رام”، مخلوط رام و کوکا است که هنوز نیمی‌از مصرف “رام” به همین شیوه در آمریکا انجام می‌شود. ولی همانطور که انتظار دارید، باکاردی، مبلغ زیادی از بودجه ی بازاریابی اش را به گسترده کردن این نام تجاری اختصاص داده است. رام مارتینی، رام و توینک، رام و آب پرتقال، رام پنیا کولادا و رام دیاکری.

شما چه استراتژی روابط عمومی‌برای بهبود وضع رام باکاردی پیشنهاد می‌دهید؟

پیشنهاد ما این است که باکاردی، تمرکزش را روی همان نوشابه ای که باعث شهرتش شده است بگذارد، یعنی رام و کوکا.

خوش شانسی غیر مترقبه، برای یک مسئول روابط عمومی، نعمت سودمندی است. بر حسب اتفاق نام نوشابه ای که از ترکیب رام و کوکا و آب لیموی تازه به دست می‌آید کوبای آزاد Libre Cuba است. در حقیقت باکاردی ادعا می‌کند که اولین نوشابه ی کوبای آزاد همزمان با ارائه ی محصولات باکاردی، در ۱۸۹۸ ابداع شد.

در نتیجه ی تشابه اسمی‌این محصول، در زمان آزادی کوبا در سال ۱۹۵۹، هیچ شرکتی به اندازه ی کوبا، سود نکرد. در یک برنامه ی روابط عمومی‌برای باکاردی، هزاران راه مختلف برای استفاده از کوبای آزاد وجود داشت. برای مثال آنها می‌گفتند: “کوبای آزاد تنها نوشیدنی ترکیبی است که هم سلیقه و هم نظرات سیاسی شما را نشان می‌دهد.” و شما فکر کنید زمانی که فیدل کاسترو به دیار باقی شتافت، باکاردی چه ضیافتی در کوبا به راه انداخت.

(منبع: سقوط تبلیغات و ظهور روابط عمومی، آل ریس_لورا ریس)

کد خبر : 31030 تاریخ انتشار:۱۳۹۷/۱۰/۲۱ - ۱۸:۰۹

بیشتر بخوانید

نظر شما