ضرورت ایجاد صنایع تبدیلی برای تولید آبمیوه و کنسانتره در گیلان

ضرورت ایجاد صنایع تبدیلی برای تولید آبمیوه و کنسانتره در گیلان

عاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی گیلان گفت:‌ مرکبات ۶۰ درصد از باغات گیلان از لحاظ درجه بندی در رتبه دوم و سوم قرار دارند بنابراین ایجاد سازه‌ها و صنایع تبدیلی در گیلان برای تولید آبمیوه و کنستانتره بسیار ضروری است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نوش آنلاین، معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی گیلان گفت: کمبود صنایع تبدیلی از چالش‌هایی است که باید در گیلان گسترش یابند.

 لیلا بذرکار گفت: برداشت مرکبات از باغات استان در حال انجام است.

وی افزود: پیش بینی می‌شود، باغداران گیلانی امسال ۱۵۳ هزار تن انواع مرکبات نظیر پرتقال، نارنگی، لیمو، نارنج و بالنگ برداشت کنند.

بذرکار ادامه داد: در حال حاضر گیلان، پنجمین استان تولیدکننده مرکبات در کشور است و باغات مرکبات آن مناطق شرقی استان واقع در شهرستان‌هایی نظیر رودسر،‌ املش و لنگرود قرار دارد.

وی ایجاد و گسترش صنایع تبدیلی به ویژه در حوزه مرکبات را از نیازمندی‌های ضروری گیلان عنوان کرد و گفت: کمبود صنایع تبدیلی از چالش‌هایی است که باید برای توسعه و ایجاد آن‌ها در شهرستان‌های مختلف گیلان با همکاری و مشارکت بخش خصوصی اقدام شود.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی گیلان عنوان کرد:‌ محصول مرکبات ۶۰ درصد از باغات موجود استان گیلان از لحاظ درجه بندی در رتبه دوم و سوم قرار دارند بنابراین ایجاد سازه‌ها و صنایع تبدیلی در گیلان برای تولید آبمیوه و کنستانتره بسیار ضروری است.

منبع: ایسنا

کد خبر : 27848 تاریخ انتشار:۱۳۹۷/۰۸/۲۹ - ۱۱:۵۳

بیشتر بخوانید

نظر شما