Avolatte

۱۰ قهوه عجیب جهان را بشناسید

کاراکل يا قهوه ذغال (Charcoal Coffee) براي اولين بار در اينستاگرام معرفي و مورد استقبال افراد زيادي قرار گرفت. اين نوشيدني فاقد کافئين بوده و در عوض از زغال چوب با خامه شير تهيه شده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نوش آنلاین در این مطلب با ۱۰ قهوه کمتر شنخاته شده در دنیا آشنا می‌شوید.

آوولاته قهوه اي با طعم دلچسب آووکادو

اين قهوه بانام Avolatte نوعي اسپرسو خاص و فانتزي است که در پوسته آووکادو تهيه مي‌شود. آوولاته براي نخستين بار در کافه ترومن در ملبورن معرفي وايده آن از طريق اينترنت و در سراسر جهان گسترش پيدا کرد و به دليل آنکه خيلي سريع آماده مي‌شود، سازگار با محيط زيست بوده و عطر و طعم منحصر به فرد آووکادو در اين قهوه موجب شده اين نوشيدني محبوبيت جهاني پيدا کند.

قهوه بي رنگ که دندان و پوستتان را تيره نمي کند
بسياري از مردم بيش از حد قهوه مصرف مي‌کنند که موجب تيرگي رنگ پوست و دندان‌ها به خصوص در سفيد پوستان مي‌شود به همين دليل براي اولين بار قهوه بي رنگ در جهان توليد و عرضه شد.
ديويد و آدام ناجي، دو برادر از اسلواکي که به شدت به قهوه علاقه داشتند و تيرگي رنگ پوست و دندان‌ها موجب نگراني آنها شده بود به فکر توليد قهوه شفاف يا بي رنگ با نام ” CLR CFF”افتادند و از طريق شبکه‌هاي مجازي آن رابه فروش رساندند که طرفداران زيادي پيدا کرد.
اين نوشيدني نوآورانه مزه و طعمي مشابه قهوه معمول دارد و از دانه‌هاي قهوه با کيفيت، آب خالص و بدون مواد نگهدارنده، طعم دهنده‌هاي مصنوعي، شيرين کننده يا قند تهيه شده و تا سه ماه طعم قهوه داشته و بي رنگ باقي مي‌ماند.

قهوه با طعم ذغال
زغال فعال امروزه در بسياري مواد مانند خمير دندان، بستني و محصولات زيبايي مورد استفاده قرار مي‌گيرد.
کاراکل يا قهوه ذغال (Charcoal Coffee) براي اولين بار در اينستاگرام معرفي و مورد استقبال افراد زيادي قرار گرفت. اين نوشيدني فاقد کافئين بوده و در عوض از زغال چوب با خامه شير تهيه شده است.

قهوه داغ با زغال سوزان
اين نوشيدني هيجان انگيز براي نخستين بار در اندونزي عرضه شد، کافي شاپ عضه کننده اين نوشيدني در تهيه اين قهوه از يک تکه ذغال سوزان استفاده مي‌کند
يوگياکارتا تن‌ها جايي در جهان است که قهوه با يک تکه ذغال قرمز و داغ با نام “Kopi Joss” عرضه مي‌شود ، پيشينه اين نوع قهوه به سال ۱۹۶۰ بر مي‌گردد که فردي براي ناراحتي معده از اين نوشيدني استفاده مي‌کرد، بر خلاف قهوه زغال اين نوشيدني کافئين دارد.

قويترين قهوه جهان را بشناسيد
برخي از افراد نمي‌توانند بدون مصرف يک يا چند فنجان قهوه از خواب بيدار شوند و حتي برخي تا يک قوري قهوه مي‌نوشند و سپس روز خود را شروع مي کنند.
يک کافه در استراليا يکي از قوي‌ترين قهوه‌هاي دنيا را با نام “Viscous Cafe” توليد و وارد بازار کرده که يک ليوان از آن معادل ۸۰ فنجان قهوه است، اما بايد توجه داشت که مصرف به يکباره ۱۸ گرم کافئين مرگ بار بوده و اين نوشيدني حاوي ۱۵ گرم کافئين است.

قهوه بدون کافئين
در سال ۲۰۱۵، يک نوع متفاوت از قهوه باعنوان قهوه بدون کافئين در نيويورک عرضه شد، اين نوشيدني به سرعت مورد استقبال مردم قرار گرفت و در همه سوپرمارکت‌ها به فروش رسيد.
اين قهوه نيويورکي براي علاقه‌مندان به قهوه معمولي به دليل کافئين موجود در آن گرفتار مشکلات خواب مي‌شدند بسيار مناسب است.

قهوه اي که خواب را از سرتان مي پراند
سازمان غذا و دارو آمريکا مصرف روزانه ۳۰۰ تا ۴۰۰ ميلي گرم کافئين را توصيه مي‌کند، اما يک فنجان از اين قهوه بي خوابي شامل ۷۰۲ ميلي گرم کافئين بوده که نه تنها خواب را از سرتان نمي‌پراند بلکه مشکلات زياي براي سلامتي شما به ارمغان مي‌آورد.
اين قهوه در سال ۲۰۱۶ توسط سين کريستوفر که تصميم داشت قويترين قهوه در جهان را توليد کند به بازار جهاني معرفي شد.
قهوه سياه بي خوابي از کافه‌اي در شهر کيپ تاون، آفريقاي جنوبي به جهان معرفي شد و به دليل موفقيت در فروش و استقبال بالا چند ماه پس ازآغاز فروش از تابستان ۲۰۱۶ تاکنون به ۲۲ کشور دنيا صادر شده است.

قهوه اي که عاشق آن مي شويد
قهوه مرنگ “Meringue Coffee”براي اولين بار در کافه‌اي در سئول کره جنوبي عرضه شد، مرنگ خوشمزه و با شکل جالب (محصولي است که از به‌هم زدن سفيدهٔ تخم مرغ و شکر حاصل شده و به عنوان دسر، يا براي تهيهٔ شيريني و کيک، و يا تزئين آن‌ها به کار برده مي‌شود. در ازاي هر سفيدهٔ تخم مرغ ۴۰ گرم شکر و براي عطر از چند قطره اسانس وانيل يا اسانس ليمو استفاده مي‌شود) در اين قهوه به سرعت آب نمي‌شود و مشتريان مي‌توانند آن را خرد کرده و تکه‌هاي آن را داخل قهوه ريخته واز خوردن آن لذت ببرند.

قهوه اي با سليقه شما
در اين قهوه شير، قهوه خالص و آب جوش در ظرف‌هاي مجزا به مشتريان داده مي‌شود تا خودشان بر اساس ذائقه شخصي قهوه مورد علاقه‌شان را تهيه و از نوشيدن آن لذت ببرند، اين ايده از آن جايي نشات مي‌گيرد که بسياري از افراد طعم قهوه‌هاي کافي شاب‌ها را دوست ندارند و ذائقه آنها با هم متفاوت است.
اين قهوه براي نخستين بار در يک کافي شاب در ملبورن به مشتريان عرضه شد.

طعم و گاز نوشابه را در قهوه تجربه کنيد
اسپرسو تونيک حاوي آب تونيک بوده که اين آب حاوي يک نوشابه گازدار داراي کينين است. امروزه اين نوشيدني بيشتر به جهت تلخي متمايز آن، اغلب در تهيه نوشيدني‌هاي ترکيبي، به خصوص در جين مورد استفاده قرار مي گيرد که طعم خاص و جذابي به اين قهوه داده است.

منبع:  باشگاه خبرنگاران

کد خبر : 2782 تاریخ انتشار:۱۳۹۷/۰۳/۰۴ - ۱۵:۳۰

بیشتر بخوانید

نظر شما