ترکیبات شیمیایی قهوه

چشم‌انداز مصرف قهوه در کشورهای آسیای جنوب شرقی

پیش‌بینی شده است با توجه به اینکه بسیاری از مصرف‌کنندگان آسیای جنوب شرقی به مصرف قهوه فوری عادت کرده‌اند، گرایشی به سفارش قهوه تازه نداشته باشند بنابراین کافی‌شاپ‌های تخصصی می‌توانند سبک‌های قهوه محلی را ارائه دهند و از دانه‌های قهوه محلی استفاده کنند تا محصولات قهوه مورد علاقه مصرف‌کنندگان محلی را فراهم کنند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نوش آنلاین، آسیای جنوب شرقی دارای تنوع جمعیتی است و ترکیبی از عوامل اجتماعی-اقتصادی، مانند اختلافات شهری و روستایی و تفاوت‌های درآمدی، منجر به وجود  موج‌های مختلف قهوه در هر بازار می‌شود.

یورومونیتور می‌نویسد: مصرف‌کنندگان آسیای جنوب شرقی می‌توانند از طریق کانال‌های خرده‌فروشی و خدمات غذایی محصولات قهوه مقرون به صرفه  خود را انتخاب کنند، این موضوع باعث می‌شود که مصرف‌کنندگان بیشتر قهوه مصرف کنند. کافی‌شاپ‌ها نیز می‌توانند محصولات قهوه مقرون به صرفه را در اختیار مصرف‌کننده قرار دهند تا تجارت را آسان تر کنند.

پیش‌بینی شده است با توجه به اینکه بسیاری از مصرف‌کنندگان آسیای جنوب شرقی به مصرف قهوه فوری عادت کرده‌اند، ممکن است با سبک‌های مختلف قهوه و دانه‌های آن آشنا نباشند و عدم تمایل به مصرف قهوه تازه، کافه‌ها را با تهدید مواجه کند. بنابراین کافی‌شاپ‌های تخصصی می‌توانند سبک‌های قهوه محلی را ارائه دهند و از دانه‌های قهوه محلی استفاده کنند تا محصولات قهوه مورد علاقه را برای مصرف‌کنندگان محلی فراهم کنند.

قهوه در آسیای جنوب شرقی فقط یک نوشیدنی نیست بلکه به عنوان بخشی از یک شیوه زندگی است، بنابراین قهوه‌خانه‌ها و کافی‌شاپ‌ها برای جذب مصرف‌کنندگان و جذب آنها برای صرف یک فنجان قهوه بسیار اهمیت دارد.

کد خبر : 27119 تاریخ انتشار:۱۳۹۷/۰۸/۱۷ - ۲۰:۳۴

بیشتر بخوانید

نظر شما