ترکیبات شیمیایی قهوه

آشنایی با مدرسه قهوه ایران

علی رغفری می گوید شاید مجموعه ما به دلیل قدرت جذب تعداد بالای هنرجو، سابقه بالای آموزشی و پیشرفت چشمگیر در سال های اخیر ، از نگاه برخی به عنوان مافیای قهوه شناخته شود ؛ اما از نگاه من مسیر بسیاری تا رسیدن به موفقیت مانده و واژه مافیا برای من و این مجموعه صدق نمی کند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نوش آنلاین علی زعفری،از فعالان صمعت قهوه ایران گفت: صنعت قهوه در کشور ما به سال‌های دوری برمی‌گردد، ما از قدیم قهوه خانه داشتیم که واقعا در آن‌ها قهوه سرو می‌شد، نه به شکل قهوه خانه‌های امروزی ؛ صنعت قهوه در کشورهای دیگر پیشرفت بسیاری داشته و قهوه‌های تخصصی جای خود را در این صنعت باز کرده اند. کم کم این صنعت و متد‌های دم آوری قهوه به صورت یک دانش وارد فضاهای آکادمیک شد و امروزه به عنوان یک رشته در دانشگاه‌های مختلف دنیا تدریس می‌شود.

چگونگی راه اندازی اولین مدرسه قهوه ایران

من حدود ۲۷ سال است که در صنعت قهوه و کافی شاپ کشور فعالیت دارم ؛ کار آموزش را از ۲۱ سال پیش بعد از افتتاح اولین کافی شاپم آغاز کردم، کافی شاپ «پاییز ۹۸» که همچنان دایر و مشغول فعالیت است و چند شعبه نیز دارد.

بعد‌ها با توجه به نیاز جامعه کافی شاپ کشور به آموزش و بروز رسانی دانش قهوه در کشور، تصمیم به دایر کردن کلاس‌های آموزش کافی شاپ به صورت آکادمیک گرفتم که «خانه باریستا ایران» نام داشت. آموزش هنرجویان ادامه پیدا کرد و تقاضای بالای فراگیری این حرفه و کمبود فضای آموزشی مرا به فکر راه اندازی یک فضای بزرگتر با امکانات بیشتر انداخت. اولین مدرسه قهوه ایران!

مدرسه قهوه ایران اولین، مجهزترین و بزرگترین مجموعه آموزش تخصصی قهوه، باریستا و مدیریت کافی شاپ در ایران است. به لطف خدا و با تلاش شبانه روزی تیم مدرسه قهوه ، در بین آموزشگاههای فنی و حرفه ای در زمینه قهوه و کافی شاپ، رتبه یک را در ایران داریم. خوشبختانه بالای ۶ هزار نفر در سطح کشور و از خارج از ایران هنرجو جذب کردیم و با انتقال اصولی و حرفه ای دانش «باریستایی» و«کافه داری» توانستیم جایگاه ویژه ای در دنیای قهوه بدست آوریم. همانطور که می‌دانید اولین قدم برای ورود به کسب و کار جدید داشتن مهارت و تخصص کافی در آن شغل است. رسالت مدرسه قهوه ایران انتقال صحیح دانش، مهارت و تخصص لازم به علاقمندان این صنعت است.

ما در پایان دوره‌های آموزشی مدارک مختلفی برای هنرجویان صادر می‌کنیم، مدرک بین المللی از سازمان فنی و حرفه ای کشور و مدرک مدرسه قهوه و خانه باریستا ایران که یکی از معتبرترین مدرک‌های قهوه و کافی شاپ در دنیا می‌باشد.

 

علی زعفری و مافیای قهوه ایران!

شاید مجموعه ما به دلیل قدرت جذب تعداد بالای هنرجو، سابقه بالای آموزشی و پیشرفت چشمگیر در سال‌های اخیر ، از نگاه برخی به عنوان مافیای قهوه شناخته شود ؛ اما از نگاه من مسیر بسیاری تا رسیدن به موفقیت مانده و واژه مافیا برای من و این مجموعه صدق نمی‌کند. برخی همواره نگاهشان به سیر پیشرفت این مجموعه بوده و دائما در حال قضاوت هستند اما مجموعه من همیشه نگاهی رو به جلو و آینده ای روشن تر دارد. البته تلاش‌های گسترده و موفق تیم ما در تمامی‌بخش‌های این صنعت می‌تواند تعبیرهای مختلفی برای دیگران داشته باشد.

منبع: برگرفته از مهر

کد خبر : 26489 تاریخ انتشار:۱۳۹۷/۰۸/۰۶ - ۱۵:۴۷

بیشتر بخوانید

نظر شما