تولید نوشیدنی جدید گیاهی و ترکیبی کامبوچا

تولید نوشیدنی جدید گیاهی و ترکیبی کامبوچا

شرکت فرمنتز به تازگی آخرین نوشیدنی از سری نوشیدنی‌های ترکیبی کامبوچا را تولید و به بازار عرضه کرده است. به گفته این شرکت این نوشیدنی از ترکیبی از گیاهان مختلف ساخته شده است.

کد خبر : 25756 تاریخ انتشار:۱۳۹۷/۰۷/۲۳ - ۱۰:۲۹

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نوش آنلاین، نوشیدنی Bloom Ferments Kombucha آخرین طعم چای کامبوچای خود را تولید کرد.

 این شرکت می گوید: جدیدترین عطر و طعم ترکیبات این نوشیدنی شامل: دارچین، زنجبیل و فلفل قرمز را با شیرینی کاملا مناسب برای تولید طعم‌های کلاسیک چای ترکیب می‌کند.

تولید نوشیدنی جدید گیاهی و ترکیبی کامبوچا

نوشیدنی Bloom Ferments از طریق فرایند تخمیر طبیعی، با کلنی سمی از باکتری و مخمر و همچنین طعم های مختلف طبیعی با گیاهان تهیه می شود.  این چای کامبوچا در خرده فروشی های انتخاب شده در سراسر Midwes موجود است.

نظر شما