تولید نوشیدنی جدید گیاهی و ترکیبی کامبوچا

تولید نوشیدنی جدید گیاهی و ترکیبی کامبوچا

شرکت فرمنتز به تازگی آخرین نوشیدنی از سری نوشیدنی‌های ترکیبی کامبوچا را تولید و به بازار عرضه کرده است. به گفته این شرکت این نوشیدنی از ترکیبی از گیاهان مختلف ساخته شده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نوش آنلاین، نوشیدنی Bloom Ferments Kombucha آخرین طعم چای کامبوچای خود را تولید کرد.

 این شرکت می‌گوید: جدیدترین عطر و طعم ترکیبات این نوشیدنی شامل: دارچین، زنجبیل و فلفل قرمز را با شیرینی کاملا مناسب برای تولید طعم‌های کلاسیک چای ترکیب می‌کند.

تولید نوشیدنی جدید گیاهی و ترکیبی کامبوچا

نوشیدنی Bloom Ferments از طریق فرایند تخمیر طبیعی، با کلنی سمی‌از باکتری و مخمر و همچنین طعم‌های مختلف طبیعی با گیاهان تهیه می‌شود.  این چای کامبوچا در خرده فروشی‌های انتخاب شده در سراسر Midwes موجود است.

کد خبر : 25756 تاریخ انتشار:۱۳۹۷/۰۷/۲۳ - ۱۰:۲۹

بیشتر بخوانید

نظر شما