آمار تولید سالانه بطری و جار در کشور

آمار تولید سالانه بطری و جار در کشور

یک فعال در حوزه صنعت بطری‌های شیشه‌ای و جار از تولید سالانه یک هزار و ۲۰۰ تن بطری و جار غذا و نوشیدنی در کشور خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نوش آنلاین، حسین طهیری در برنامه «کالای ایرانی» با رادیو اقتصاد گفت: جار به شیشه‌های دهانه باز گفته می‌شود که برای پرکردن مواد غذایی و نوشیدنی مانند ترشیجات، مربا و انواع سس و موارد مشابه دیگر مورد استفاده قرار می‌گیرد.

وی ضمن اشاره به اینکه صنعت بطری و جار صنعتی سرمایه بر است، اظهار داشت: سابقه شکل گیری این صنعت در ایران به اوایل دهه ۴۰ مربوط می‌شود.

این فعال در حوزه صنعت بطری و جار با اشاره به اینکه استاندارد شیشه هنوز اجباری نشده است، گفت: شیشه‌های تولیدی در کشور به لحاظ کیفیت از سطح بالایی برخوردارند.

وی در ادامه ضمن اشاره به اینکه ۱۰۰ درصد مواد تولید شیشه در کشور به صورت داخلی است، افزود: در حال حاضر تنها مواد نسوزو قطعات یدکی ماشین آلات در این حوزه از خارج وارد می‌شود.

طهیری عنوان کرد: خوشبختانه تولیدکنندگان داخلی امروز بطری و جار با کیفیت و قیمت مناسب تولید و به بازار مصرف عرضه می‌کنند.

وی در مصاحبه با رادیو اقتصاد یادآور شد: با وجود محصولات با کیفیت ایرانی در این حوزه دیگر جایی برای جولان تولیدات شرکت‌های خارجی در بازار ایران نیست.

منبع: فصل تجارت

کد خبر : 23195 تاریخ انتشار:۱۳۹۷/۰۶/۰۵ - ۱۴:۰۳

بیشتر بخوانید

نظر شما