فرایند تولید بطری نوشیدنی

آمار تولید سالانه بطری و جار در کشور

یک فعال در حوزه صنعت بطری‌های شیشه‌ای و جار از تولید سالانه یک هزار و ۲۰۰ تن بطری و جار غذا و نوشیدنی در کشور خبر داد.

کد خبر : 23195 تاریخ انتشار:۱۳۹۷/۰۶/۰۵ - ۱۴:۰۳

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نوش آنلاین، حسین طهیری در برنامه «کالای ایرانی» با رادیو اقتصاد گفت: جار به شیشه‌های دهانه باز گفته می شود که برای پرکردن مواد غذایی و نوشیدنی مانند ترشیجات، مربا و انواع سس و موارد مشابه دیگر مورد استفاده قرار می گیرد.

وی ضمن اشاره به اینکه صنعت بطری و جار صنعتی سرمایه بر است، اظهار داشت: سابقه شکل گیری این صنعت در ایران به اوایل دهه ۴۰ مربوط می شود.

این فعال در حوزه صنعت بطری و جار با اشاره به اینکه استاندارد شیشه هنوز اجباری نشده است، گفت: شیشه های تولیدی در کشور به لحاظ کیفیت از سطح بالایی برخوردارند.

وی در ادامه ضمن اشاره به اینکه ۱۰۰ درصد مواد تولید شیشه در کشور به صورت داخلی است، افزود: در حال حاضر تنها مواد نسوزو قطعات یدکی ماشین آلات در این حوزه از خارج وارد می شود.

طهیری عنوان کرد: خوشبختانه تولیدکنندگان داخلی امروز بطری و جار با کیفیت و قیمت مناسب تولید و به بازار مصرف عرضه می کنند.

وی در مصاحبه با رادیو اقتصاد یادآور شد: با وجود محصولات با کیفیت ایرانی در این حوزه دیگر جایی برای جولان تولیدات شرکت های خارجی در بازار ایران نیست.

منبع: فصل تجارت

نظر شما