افزایش ماندگاری شیر تا ۹ هفته

افزایش ماندگاری شیر تا ۹ هفته

محققان دانشگاه پوردو آمریکا طبق تحقیقات مستمر خود دریافتند که ماندگاری شیر را می‌توان تا ۶۳ روز بدون مواد شیمیایی افزایش داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نوش آنلاین، محققان دانشگاه پوردو آمریکا موفق به توسعه یک فرآیند جدید شدند که به واسطه آن می‌توان ماندگاری شیر را تا ۶۳ روز و بدون استفاده از مواد شیمیایی افزایش داد.

این کار را با افزایش دمای شیر تا ۱۰ درجه سانتی‌گراد و در کمتر از یک ثانیه انجام دادند. این روند بیش از ۹۹ درصد از باکتری‌هایی را که پس از انجام پاستوریزاسیون اولیه باقی ماندند از بین می‌برد.

محققان از روش درجه حرارت پایین و کوتاه مدت (LTST) استفاده کرده و شیر را در دمای ۱۰ درجه سانتی‌گراد حرارت دادند. بعد از انجام این کار مشاهده شد که سطح باکتری‌هایی مانند سودوموناس و لاکتوباسیلوس که قبل از این عمل در شیر وجود داشت، به پایین‌ترین حد خود رسیده بود.

کد خبر : 15472 تاریخ انتشار:۱۳۹۷/۰۱/۲۸ - ۱۱:۳۰

بیشتر بخوانید

نظر شما