به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نوش آنلاین، شیرهای گیاهی طعمهای مختلفی دارند و شاید لازم باشد چند شیر را امتحان کنید تا شیر مورد نظر و باب طبعتان را پیدا کنید. معمولاً شیر بادام و شیر جو دو سر خوش طعمتر هستند. در مطلب زیر با انواع و اقسام این شیرها آشنا خواهید شد.
شیر جوی دو سر
سرشار از کربوهیدراتهای پیچیده و همچنین حاوی کلسیم و فیبر است و منبع خوب انرژی محسوب میشود. این شیر همچنین حاوی بتا گلوکان است که مانند فیبرها عمل میکند و میتواند قند و چربی خون را کنترل کند. شیر جوی دوسر فاقد لاکتوز و کلسترول است و برای افرادی که از عدم تحمل لاکتوز و کلسترول بالای خون رنج میبرند یک نوشیدنی مناسب محسوب میشود.
شیر شاه بلوط
نوشیدنی شاه بلوط سرشار از مواد معدنی، کلسیم و قندهای دیرجذب است. این شیر زودهضم بوده و مواد معدنی خوبی به بدن میرساند. شیر شاه بلوط باعث افزایش فلور روده میشود و برای مقابله با حالت اسیدیته ی معده مفید است.
شیر فندق
شیر فندق سرشار از ویتامینها و همچنین آنتی اکسیدان، ضد کرم و تجدید کنندههای مواد معدنی است. این نوشیدنی بسیار زودهضم است و به بدن ما کلسیم، آهن، منیزیم و اسیدهای چرب غیراشباع میرساند. این شیر برای افرادی که از عدم تحمل لاکتوز و حساسیت به گلوتن رنج میبرند مناسب است.
موارد مصرفی شیرهای گیاهی
میتوانید شیرهای گیاهی شیرین و وانیلی را برای صبحانه انتخاب کنید. برای آشپزی شیرسویا فوقالعاده است. این شیر مانند شیر گاو میباشد. شیر بادام نیز یکی از شیرهای چرب محسوب میشود و برای آشپزی مناسب است.
در واقع میتوانید از شیر سویا به جای شیر گاو برای تهیه غذاهایتان استفاده کنید. حتی میتوانید از این شیر، ماست درست کنید. اما از بقیهی شیرهای گیاهی نمیتوان ماست تهیه کرد.