قهوه‌ساز چوبی که طعم‌ها را به‌ خاطر می‌سپارد

قهوه‌ساز چوبی که طعم‌ها را به‌ خاطر می‌سپارد

یک شرکت کانادایی شده تا قهوه‌سازهایی چوبی طراحی کند که به روش قطره‌ای کار می‌کنند. این قهوه‌سازها کانادیانو نام دارند و از چوب گردو٬ افرا و گیلاس تهیه می‌شوند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نوش آنلاین، تصور کنید قهوه‌سازی داشته باشید که هر بار از آن استفاده می‌کنید٬ عطر و رایحه‌ی قهوه‌ی استفاده‌شده را در حافظه‌ خود نگه دارد و بار بعدی٬ این عطر و طعم را به قهوه‌ دَم‌شده وام دهد. همین ایده‌ی ساده٬ دست‌مایه‌ی یک شرکت کانادایی شده تا قهوه‌سازهایی چوبی طراحی کند که به روش قطره‌ای کار می‌کنند. این قهوه‌سازها کانادیانو نام دارند و از چوب گردو٬ افرا و گیلاس تهیه می‌شوند و هرکدام برای گونه‌ خاصی از انواع قهوه مناسب‌اند. به مرور زمان روغن دانه‌‌قهوه‌هایی با گونه‌ها و درجات روست مختلف به خورد چوب می‌رود و قهوه‌های بعدی شما طعمی‌پیچیده و مطبوع به‌ خود می‌گیرد.

مدل گردویی این قهوه‌ساز برای دانه‌هایی با درجه‌ی روست بالا و طعم‌هایی زمینی مانند قهوه جنوب شرق آسیا طراحی شده؛ در حالی‌که مدل گیلاسی و افرایی آن برای قهوه‌هایی که المان‌های طعمی‌مرکبات و مغز (nut) دارند مناسب است. روش استفاده از کانادیانو شبیه دیگر روش‌های قطره‌ای – فیلتری‌ است: قهوه‌ساز را روی ماگ قرار می‌دهید٬ پودر قهوه را درون قهوه‌ساز می‌ریزید و روی آن آب داغ می‌گیرید. آب از میان دانه‌های قهوه و فیلتر فلزی و مخروطی تحتانی قهوه‌ساز عبور کرده و چیزی حدود ۲ تا ۴ دقیقه بعد قهوه‌ی دم‌شده در ماگ آماده‌ی نوشیدن خواهد بود.

قهوه‌ساز چوبی که طعم‌ها را به‌ خاطر می‌سپارد

 

قهوه‌ساز چوبی که طعم‌ها را به‌ خاطر می‌سپارد

 

 

قهوه‌ساز چوبی که طعم‌ها را به‌ خاطر می‌سپارد

 

قهوه‌ساز چوبی که طعم‌ها را به‌ خاطر می‌سپارد

 

قهوه‌ساز چوبی که طعم‌ها را به‌ خاطر می‌سپارد

 

قهوه‌ساز چوبی که طعم‌ها را به‌ خاطر می‌سپارد

قهوه‌ساز چوبی که طعم‌ها را به‌ خاطر می‌سپارد

کد خبر : 15265 تاریخ انتشار:۱۳۹۷/۰۱/۲۵ - ۰۰:۰۳

بیشتر بخوانید

نظر شما