افزایش نظارت سازمان استاندارد بر چای وارداتی

افزایش ۱۲٫۸ درصدی قیمت چای در یکسال

بررسی آمار و ارقام نشان می دهد که قیمت چای نسبت به یکسال پیش چیزی در حدود ۱۲٫۸ درصد افزایش یافته است که بیشترین افزایش قیمت پس از تخم مرغ میان کالاهای اساسی است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نوش آنلاین تخم مرغ ۲۵٫۷ درصد، برنج ۰٫۳ درصد، حبوب ۰٫۸ درصد، میوه‌های تازه ۱۴ درصد، سبزی‌های تازه ۷٫۲ درصد، گوشت قرمز ۱۱٫۵ درصد، گوشت مرغ ۳٫۳ درصد، چای ۱۲٫۸ درصد و روغن نباتی ۱٫۳ درصد افزایش داشته است.

همچنین ایسنا گزارش داده است که متوسط قیمت خُرده فروشی لبنیات در هفته منتهی به ۱۸ اسفند امسال، قیمتها نسبت به هفته مشابه سال قبل ۶٫۲ درصد، تخم مرغ ۲۵٫۷ درصد، برنج ۰٫۳ درصد، حبوب ۰٫۸ درصد، میوه‌های تازه ۱۴ درصد، سبزی‌های تازه ۷٫۲ درصد، گوشت قرمز ۱۱٫۵ درصد، گوشت مرغ ۳٫۳ درصد، چای ۱۲٫۸ درصد و روغن نباتی ۱٫۳ درصد افزایش داشته است. همچنین قیمت خُرده فروشی گروه قند و شکر نیز در دوره مورد بررسی، ۱۰٫۶ درصد کاهش یافت. بانک مرکزی خلاصه نتایج گزارش هفتگی متوسط قیمت خُرده فروشی برخی از مواد خوراکی در تهران را در هفته منتهی به ۱۸ اسفند ماه اعلام کرد که طی آن قیمت ۶ گروه از جمله برنج و گوشت قرمز ثابت بود .
بر اساس اعلام بانک مرکزی قیمت خُرده فروشی گروه‌های برنج، حبوب، گوشت قرمز، قند و شکر، چای و روغن نباتی در هفته منتهی به هجدهم اسفندماه نسبت به هفته قبل از آن ثابت بود. همچنین قیمت خُرده فروشی گروه‌های لبنیات ۰٫۲ درصد، تخم مرغ ۱۰٫۵ درصد، سبزی‌های تازه ۱٫۸ درصد و گوشت مرغ ۰٫۵ درصد در مدت مشابه کاهش و قیمت گروه میوه‌های تازه ۰٫۸ درصد افزایش داشته است.

کد خبر : 13884 تاریخ انتشار:۱۳۹۶/۱۲/۲۵ - ۱۳:۵۱

بیشتر بخوانید

نظر شما