تجربه خوابی آرام با دمنوش زالزالک+ روش تهیه

۱۰ نکته درباره خواص و روش تهیه دمنوش زالزالک

روش تهیه دم کرده زالزالک: با افزودن یک تا دو قاشق غذاخوری میوه خرد شده زالزالک به یک فنجان آب جوش، پس از ۱۰ الی ۱۵ دقیقه، این دم‌کرده گیاهی آماده مصرف است.

کد خبر : 12311 تاریخ انتشار:۱۳۹۶/۱۱/۲۷ - ۱۷:۲۹

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نوش آنلاین زالزالک میوه ای با خاصیت های فراوان است و مصرف  چای یآن هم فواید فراوانی دارد. در ادامه به چند ویژگی چای زالزاک اشاره می کنیم:

  • یک کارشناس گیاهان دارویی گفت: مصرف روزانه یک فنجان چای زالزالک بدن را در برابر تنش‌های روحی مقاوم کرده و به کنترل دلواپسی‌ها کمک می‌کند.
  • افرادی که از بی‌خوابی رنج می‌برند و یا دچار انقباضات مکرر عضلانی می‌شوند بهتر است چای زالزالک را بیشتر مصرف کرده و آن را جایگزین چای در محل کار خود کنند.
  • اگر چه در بسیاری مناطق، دم کرده زالزالک به ‌صورت کیسه‌ای و آماده در دسترس مردم قرار دارد، اما تهیه این نوشیدنی از میوه تازه همراه با طعم خوش، خواص بیشتری دارد.
  • روش تهیه دم کرده زالزالک: با افزودن یک تا دو قاشق غذاخوری میوه خرد شده زالزالک به یک فنجان آب جوش، پس از ۱۰ الی ۱۵ دقیقه، این دم‌کرده گیاهی آماده مصرف است.
  • از آنجا که گل و برگ‌های این میوه نیز خواص فراوانی دارد، افزودن یک قاشق برگ و گل خشک‌شده زالزالک به چای آن توصیه می‌شود.
  • چای زالزالک برای افرادی که از بیماری‌های قلبی رنج می‌برند مفیداست و باعث بهبود خون‌رسانی به قلب می‌شود.
  • پژوهش‌ها بیانگر این است که چای زالزالک به بهبود بی‌نظمی‌های ضربان قلب و بسیاری از اختلالات مربوط به آن کمک می‌کند.
  • این دم‌نوش خوش عطر، کمترین خطر را برای مصرف‌کنندگان دارد و برای افرادی که از افزایش فشارخون رنج می‌برند، مفید است.
  •  تقویت عضلات عروق، کاهش احتمال تشکیل لخته و پیشگیری از سکته قلبی از دیگر خواص این میوه  است که به دم‌کرده زالزالک نسبت داده می‌شودد.
  • این نوشیدنی در تنظیم عملکرد دستگاه گوارش نیز مؤثر است و علاوه بر تنظیم میزان کلسترول خون، به کاهش علائم بیماری اسهال کمک می‌کند.

نظر شما