تجربه خوابی آرام با دمنوش زالزالک+ روش تهیه

۱۰ نکته درباره خواص و روش تهیه دمنوش زالزالک

روش تهیه دم کرده زالزالک: با افزودن یک تا دو قاشق غذاخوری میوه خرد شده زالزالک به یک فنجان آب جوش، پس از ۱۰ الی ۱۵ دقیقه، این دم‌کرده گیاهی آماده مصرف است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نوش آنلاین زالزالک میوه ای با خاصیت‌های فراوان است و مصرف  چای یآن هم فواید فراوانی دارد. در ادامه به چند ویژگی چای زالزاک اشاره می‌کنیم:

  • یک کارشناس گیاهان دارویی گفت: مصرف روزانه یک فنجان چای زالزالک بدن را در برابر تنش‌های روحی مقاوم کرده و به کنترل دلواپسی‌ها کمک می‌کند.
  • افرادی که از بی‌خوابی رنج می‌برند و یا دچار انقباضات مکرر عضلانی می‌شوند بهتر است چای زالزالک را بیشتر مصرف کرده و آن را جایگزین چای در محل کار خود کنند.
  • اگر چه در بسیاری مناطق، دم کرده زالزالک به ‌صورت کیسه‌ای و آماده در دسترس مردم قرار دارد، اما تهیه این نوشیدنی از میوه تازه همراه با طعم خوش، خواص بیشتری دارد.
  • روش تهیه دم کرده زالزالک: با افزودن یک تا دو قاشق غذاخوری میوه خرد شده زالزالک به یک فنجان آب جوش، پس از ۱۰ الی ۱۵ دقیقه، این دم‌کرده گیاهی آماده مصرف است.
  • از آنجا که گل و برگ‌های این میوه نیز خواص فراوانی دارد، افزودن یک قاشق برگ و گل خشک‌شده زالزالک به چای آن توصیه می‌شود.
  • چای زالزالک برای افرادی که از بیماری‌های قلبی رنج می‌برند مفیداست و باعث بهبود خون‌رسانی به قلب می‌شود.
  • پژوهش‌ها بیانگر این است که چای زالزالک به بهبود بی‌نظمی‌های ضربان قلب و بسیاری از اختلالات مربوط به آن کمک می‌کند.
  • این دم‌نوش خوش عطر، کمترین خطر را برای مصرف‌کنندگان دارد و برای افرادی که از افزایش فشارخون رنج می‌برند، مفید است.
  •  تقویت عضلات عروق، کاهش احتمال تشکیل لخته و پیشگیری از سکته قلبی از دیگر خواص این میوه  است که به دم‌کرده زالزالک نسبت داده می‌شودد.
  • این نوشیدنی در تنظیم عملکرد دستگاه گوارش نیز مؤثر است و علاوه بر تنظیم میزان کلسترول خون، به کاهش علائم بیماری اسهال کمک می‌کند.
کد خبر : 12311 تاریخ انتشار:۱۳۹۶/۱۱/۲۷ - ۱۷:۲۹

بیشتر بخوانید

نظر شما