Escort Elazığ bakirköy escort bodrum escort bayan Bedava Travesti Porno
واردات قهوه

انواع مختلف قهوه را بشناسید

یک فنجان قهوه تقریبا دارای ۱۰۰ میلی گرم کافئین است. تفاوت اصلی در قهوه ها، نوع دم کردن آنهاست وقتی که ما منوی کافی شاپ را باز می کنیم، لیست بلندبالایی از اسم ها را می بینیم که تفاوت شان برایمان خیلی ملموس نیست و اکثر اوقات انتخاب ما برای کسب تجریه و تصادفی صورت می گیرد و ممکن است فنجان قهوه ای که روبرویمان قرار می گیرد خیلی هم با مزاجمان سازگار در نیاید.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نوش آنلاین، رایج ترین نوشیدنی کشور ما چای بوده، بنابراین تفاوت انواع قهوه در‌هاله ای از ابهام است.  وقتی که ما منوی کافی شاپ را باز می‌کنیم، لیست بلندبالایی از اسم‌ها را می‌بینیم که تفاوت شان برایمان خیلی ملموس نیست و اکثر اوقات انتخاب ما برای کسب تجریه و تصادفی صورت می‌گیرد و ممکن است فنجان قهوه ای که روبرویمان قرار می‌گیرد خیلی هم با مزاجمان سازگار در نیاید.

قهوه یکی از نوشیدنی‌های پرطرفدار دنیاست. ماده موثر این نوشیدنی چیزی جز کافئین نیست. یک فنجان قهوه تقریبا دارای ۱۰۰ میلی گرم کافئین است. تفاوت اصلی در قهوه‌ها، نوع دم کردن آنهاست و در میان انواع قهوه سه نوع آن از شهرت بیشتری برخوردار است؛ قهوه ترک، قهوه فرانسه و قهوه اسپرسو.

معروف ترین قهوه‌ها و روش تهیه آنها را که در منوی کافی شاپ‌ها  مشاهده می‌کنید، در زیر توضیح داده ایم تا با مشاهده لیست قهوه‌ها در کافی شاپ‌ها بر اساس ذائقه تان قهوه مورد پسندتان را انتخاب کنید.

قهوه ترک-Turkish coffee

بسیار نرم آسیاب شده و تبدیل به آرد قهوه می‌شود که دقیقا به علت همین ویژگی احتیاج به مراقبت خاص دارد تا عطر و بوی خود را از دست ندهد. قهوه ترک به وسیله قهوه جوش‌های معمولی روی شعله گاز آماده می‌شود و دارای کف روی فنجان و مقداری لرد در ته فنجان است.

قهوه ترک در فنجان‌های کوچک سرو می‌شود. میزان شکر آن با توجه به ذائقه افراد متفاوت است. قهوه مناسب فالگیرها، قهوه ترک است که و مقداری لرد در ته فنجان است.

برای تهیه قوه ترک باید از پودر قهوه ترک بسیار ریز استفاده کرد. ابتدا یک قاشق مرباخوری قهوه ترک را در یک فنجان آب سرد ریخته و یک تا دو عدد قند به میزان ذائقه تان به آن اضافه کنید. سپس روی شعله قرار داده و به محض آنکه قهوه کف کرد قبل از آنکه کف به وسط قهوه خوری برسد ۲ تا ۳ بار قهوه را از شعله جدا کرده و از بالا روی شعله چرخاند و دوباره روی شعله قرار داد. به این روش به اصلاح سردکردن قهوه می‌گویند.

قهوه فرانسه-French Coffee

نسبت به قهوه ترک زبرتر آسیاب می‌شود و با دستگاه قهوه ساز دم می‌شود؛ به صورتی که قهوه درداخل فیلتر کاغذی مانده و فقط عصاره قهوه به وسیله آب گرم خارج شده و در مخزن دستگاه جمع می‌شود. قهوه فرانسه مانند چای فاقد کف ته فنجان است و معمولا در لیوان معمولی سرو می‌شود. این قهوه متعلق به کشور برزیل بوده ولی علت نامگذاری آن ابتدا روش دم کردن آن توسط فرانسوی‌ها است، همانند قهوه ترک که شیوه دم کردن آن متعلق به ترک‌هاست.

قهوه اسپرسو -Espresso Coffee

نرم تر از قهوه فرانسه و زبرتر از قهوه ترک آسیاب می‌شود و با دستگاه مخصوص اسپرسو دم می‌شود، به صورتی که آب با فشار زیاد از قهوه عبور داده می‌شود و  قهوه به طور کامل خارج می‌شود. اسپرسو در فنجان کوچکتر از قهوه ترک سرو می‌شود و کف نازک و روشنی روی آن می‌بندد (اگر دستگاه خوب و قهوه مناسب استفاده شود) و فاقد لرد است. اسپرسو پایه برای نوشیدنی‌های دیگر مانند اسپرسو برج، کاپوچینو، قهوه موکا است و کافئین بیشتری نسبت به قهوه‌های دیگر دارد.

 

کاپوچینو-Cappuccino

کاپوچینو از مشتقات اسپرسو است و نوشیدنی اصیل ایتالیایی است. برای آماده کردن کاپوچینو ابتدا اسپرسو را آماده می‌کنند و به همان میزان قهوه به آن شیر داغ اضافه می‌کنند و روی آن را هم با کف شیر می‌پوشانند (نسبت قهوه و شیر در کاپوچینو نصف به نصف است) و برای به دست آوردن فوم (کف) مناسب روی فنجان، ابتدا فنجان را پر از کف می‌کنند و سپس اسپرسو و شیر را اضافه می‌کنند که فوم کمی‌بالاتر قرار بگیرد. کاپوچینو را در فنجان چینی سرو می‌کنند. میزان شکر آن بسته به علاقه شما متغیر است. برخی برای تزیین کاپوچینو از خامه و پودر قهوه استفاده می‌کنند.

 

قهوه لاته-Latte

یک نوع دیگر از نوشیدنی‌های قهوه بر پایه اسپرسو است که معمولا یک سوم آن از اسپرسو و دو سوم از شیر تشکیل شده است و حدود یک سانتیمتر کف شیر نیز روی آن قرار دارد. لاته Latte در زبان ایتالیایی به معنی شیر است اما در واقع ترکیبی است که آمریکایی‌ها ابداع کرده اند و با اضافه کردن شیر زیاد تلخی قهوه را متاثر از شیر کرده اند که می‌تواند انتخاب بسیار مناسبی برای دوستانی باشد که تلخی قهوه را بیش از حد می‌دانند و با خوردن لاته، هم لذت قهوه را برده و هم تلخی آن را مطبوع می‌کنند.

این قهوه به علت داشتن شیر زیاد عموما برای صبح پیشنهاد می‌شود.

 

چای لاته -Chai Tea Concentrate

چای لاته نوشیدنی متفاوت و دلچسبی است که شاید بیشتر مورد پسند و ایرانی‌ها واقع شود چرا که در آن از نصف ترکیب چای و نصف ترکیب شیر استفاده می‌شود و طعمی‌متفاوت را برای شما به ارمغان می‌آورد. در بسیاری از دستورهای تهیه این نوشیدنی اضافه کردن شیرنارگیل، خامه، پودر دارچین و زنجبیل توصیه شده است.

موکا-Mocha

جزو قهوه‌های معروف بر پایه اسپرسو است که به علت داشتن شیر به لاته نیز شباهت داردو از آنجایی که لاته خود بر پایه اسپرسو است می‌توان همه آنها را اعضای یک خانواده دانست.

موکا ترکیبی از اسپرسو، شکلات داغ و شیر است. به زیانی ساده تر اگر اسپرسو و‌هات چاکلت خود را با هم ترکیب کنید نوعی از موکا را به دست آورده اید اما روش ساده و دقیق تری نیز دارد و آن این است که ابتدا مقداری قهوه دم کشیده شده یا اسپرسو (ترجیحا اسپرسو زیرا پایه موکا اسپرسو است) را داخل یک ماگ یا لیوان ریخته و شیر گرم به آن اضافه می‌شود و در نهایت مقداری شکلات مایع داغ اضافه می‌شود.

آمریکانو-Americano

یک نوشیدنی گرم بسیار پرطرفدار بر پایه قهوه اسپرسو است. یک قهوه آمریکانو ترکیبی از یک شات اسپرسو است که با آب جوش مخلوط می‌شود. به این معنی که اگر اسپرسو و قهوه برای شما بیش از حد تلخ است می‌توانید به همان نسبت که قهوه آماده کرده اید آب جوش به قهوه اضافه کنید و مایه رقیق تری از قهوه به دست آورید و با ذائقه خود سازگارتر کند.

با علم به این مسئله، دوستانی که با تلخی قهوه سازگاری ندارند می‌توانند در سفارشات خود از آمریکانو بهره بگیرند، ضمن اینکه اگر باز هم برایتان تلخ است می‌توانید دو برابر شات اسپرسو آب جوش استفاده کنید و به نوعی از تست یک به سه استفاده کنید.

عموما رقیق بودن آمریکانو و شباهت آن به نوشیدنی‌های گرمی‌چون چای باعث می‌شود که در لیوان با فنجان‌های بزرگ سرو شود.

 

ماکیاتو-Macchiato

این نوع قهوه تقریبا شبیه به لاته است با این تفاوت ابتدا کف شیر را در لیوان ریخته سپس شیر جوشیده شده را به آرامی‌روی کف شیر ریخته و در آخر یک شات اسپرسو را به آرامی‌از کنار لیوان به شیر اضافه می‌کنیم. با اضافه شدن قهوه کف شیر به آرامی‌به سمت بالای لیوان حرکت میکند.

ماکیاتو یک کلمه ایتالیایی به معنی علامت دار است به همین دلیل این نوشیدنی معمولا چند لایه یا چند رنگ از شیر و اسپرسو است و همین ترکیب باعث می‌شود که این نوشیدنی بیشتر در لیوان‌های بلند شیشه ای سرو شود.

اگر در منویی کارامل ماکیاتو به چشمتان خورد هم بدانید یا یک سوم انتهایی لیوان را با سس کارامل پرکرده اند و یا روی روی آن را با سس کارامل پوشانده اند.

 

آفوگاتو- Affogato

آفوگاتو نیز نوشیدنی دیگری است بر پایه قهوه با ترکیب یک شات اسپرسو داغ با دو اسکوپ بستنی وانیلی. هر چند که آفوگاتو به خاطر بستنی خیلی داغ نیست اما در دسته‌ی نوشیدنی‌های گرم طبقه‌بندی می‌شود. آفوگاتو هم مثل خیلی نوشیدنی‌های برپایه اسپرسو یک نوشیدنی ایتالیایی و سنتی محسوب می‌شه و در بسیاری از رستوران‌ها و کافه‌های ایتالیایی سرو می‌شود.

 

هات چاکلت-Hot chocolate

هات چاکلت یا به قول برخی شکلات داغ، از جمله نوشیدنی‌های گرمی‌است که به طور مستقیم از شکلات تهیه میشود. برای تهیه آن، شکلات تکه ای را روی حرارت غیر مستقیم آب میکنند و با مقدار مناسبی شیر و در صورت تمایل با خامه مخلوط میکنند. در بعضی از کافه‌ها، می‌توانید انتخاب کنید‌هات چاکلت شما غلیظ یا رقیق باشد. بسته به نوع شکلات مورد استفاده می‌توان‌هات چاکلت تلخ، شکلات با طعم نعنا و یا‌هات چاکلت سفید تهیه کرد. همچنین در برخی منو‌ها،‌هات چاکلت‌های طعم دار فندق ، بادام و دارچین نیز سرو می‌شود.

کد خبر : 336 تاریخ انتشار:۱۳۹۵/۱۱/۲۱ - ۰۵:۴۹

بیشتر بخوانید

نظر شما