افزایش ضریب خودکفایی چای از 16 به 28 درصد در سال 95

افزایش ضریب خودکفایی چای از ۱۶ به ۲۸ درصد در سال ۹۵

رئیس سازمان چای کشور گفت: افزایش ضریب خودکفایی محصول چای از ۱۶ به ۲۸ درصد در سال ۹۵، نباید موجب غرور در زمینه تولید برگ سبز چای شود، تامین کل چای مصرفی کشور با محصول داخلی از اهداف مهم این سازمان است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نوش آنلاین، محمدولی روزبهان با اشاره به تداوم حمایت‌های دولت تدبیر و امید از محصول چای، گفت: احیای باغات چای توسط چایکاران و استقبال سرمایه‌گذاران و مدیران کارخانجات در خصوص احداث و تجهیز کارخانجات چای‌سازی و سرمایه گذاری ۱۹میلیارد تومانی در سال ۹۵ در این بخش نشان از پویایی و رشد نسبی صنعت چای کشور در چند سال اخیر دارد.

رئیس سازمان چای کشور افزود: افزایش ضریب خودکفایی محصول چای از ۱۶ به ۲۸ درصد در سال ۹۵، نباید موجب غرور در زمینه تولید برگ سبز و کم شدن تلاش‌ها برای رسیدن به ضرایب خودکفایی بالاتر در آینده باشد.

روزبهان ادامه داد: از همه‌ دست‌اندرکاران صنعت چای و به ویژه چایکاران زحمتکش درخواست می‌شود، همچون گذشته با تلاش و همت بیشتر شرایط برون‌رفت از مشکلات موجود صنعت چای را فراهم کنند.

او ابراز امیدواری کرد در آینده نزدیک بتوانیم کل چای مصرفی کشور را با محصول داخلی تامین کنیم.

منبع: ایسنا

کد خبر : 6043 تاریخ انتشار:۱۳۹۶/۰۶/۲۱ - ۱۲:۲۳

بیشتر بخوانید

نظر شما