موفقیت دوغ ایران در اجلاس کدکس

ارتقای استاندارد دوغ ایران در اجلاس کدکس

در دومین روز از نشست چهلمین اجلاس کمیسیون کدکس صنایع غذایی در ژنو، ارتقای استاندارد منطقه ای دوغ از مرحله ۵ به مرحله ۸ استانداردسازی کدکس پذیرفته شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نوش آنلاین، از فعالیت کمیته متناظر دوغ بیش از ۸ سال می‌گذرد و این استاندارد پیش از این در نهمین اجلاسیه کمیسیون منطقه‌ای برای خاور نزدیک بررسی شده بود و در اجلاس فعلی مصوب شد.

در اجلاس پیشین کدکس نیز رییس سازمان استاندارد از برگزاری این اجلاس در تیرماه و تصمیم‌گیری درباره تصویب استاندارد  جهانی دوغ به عنوان نوشیدنی بین‌المللی خبر داده بود.

تصویب این استاندارد سهم بسزایی در تسهیل تجارت منطقه‌ای و بین‌المللی این فراورده و همچنین شناخت دوغ به عنوان نوشیدنی انحصاری ایران خواهد داشت.

این درخواست را جمهوری اسلامی‌ایران در سومین کمیته کدکس ادویه و گیاهان مورد مصرف در آشپزی مطرح کرده بود و در اجلاسیه چهلم کدکس، تدوین استاندارد جدید این محصول با همکاری کشور هندوستان مصوب شد.

نیره پیروزبخت، رئیس سازمان ملی استاندارد ایران در راس هیاتی از کارشناسان این سازمان برای دفاع از جایگاه و شخصیت علمی‌و حقوقی ایران در استانداردهای صنایع غذا و نوشیدنی در چهلمين اجلاسيه کدکس غذایی که در ژنو سوییس در حال برگزاری است، شرکت کرده‌اند.

کد خبر : 4634 تاریخ انتشار:۱۳۹۶/۰۴/۲۸ - ۱۲:۱۴

بیشتر بخوانید

نظر شما