صنعت نوشیدنی

چرا میوه‌های سردخانه‌ای مناسب تولید آبمیوه نیستند؟

میوه‌های سردخانه‌‌ای به دلیل از دست دادن آنتی‌اکسیدان امکان ابتلا به انواع بیماری‌ها را دوچندان کرده و افراد مصرف‌کننده را با مشکلات جدی روبه‌رو می‌کند. این میوه ها برای تولید نوشیدنی هم چندان مناسب نیستند.

کد خبر : 1034 تاریخ انتشار:۱۳۹۷/۰۱/۲۳ - ۱۶:۲۷

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نوش آنلاین و به گفته متخصص تغذیه، ویتامین C موجود در پرتقال‌های سردخانه‌ای از بین می‌رود و این مسئله باعث خارج شدن خاصیت آنتی‌‎ اکسیدان میوه و سبب بروز سرطان‌ می‌شوند.

 آنها بر این این باورند که میوه‌های نگهداری شده در سردخانه‌ها به ویژه مرکبات که برای فصل بهار در انبار‌ها نگهداری می‌شود در طولانی مدت خاصیتشان را از دست می‌دهند. کارشناسان می‌گویند محیط سردخانه سبب می‌شود تا آنتی اکسیدان موجود در میوه و به خصوص مرکبات خارج شود و این عمل زمینه ایجاد رادیکال‌های آزاد را در میوه سردخانه‌ای فراهم می‌کند. رادیکال آزاد موجود در میوه سبب بروز سرطان‌های مختلفی شده و افراد مصرف کننده را با مشکلات جدی رو به رو می‌کند.

نظر شما